Panowie ja tam nie wiem co Wy bierzecie, ale bierzcie połowę tego... (a resztę mi oddajcie)
PS Ja tam w ciemno po połówce na każdego stawiam (nie wiem jeszcze tylko czy punktu, czy napoju co krew do boju zagrzewa).
Szukaj
Panowie ja tam nie wiem co Wy bierzecie, ale bierzcie połowę tego... (a resztę mi oddajcie)
PS Ja tam w ciemno po połówce na każdego stawiam (nie wiem jeszcze tylko czy punktu, czy napoju co krew do boju zagrzewa).
szkoda, że to już nie to samo forum...
Pewnie, że napoju.Zamieszczone przez Erie
W końcu wreszcie prawdę Sławek rzekł, o swoim i Piotra prawdziwym źródle świetnych zdjęć.
Zamieszczone przez hesja
![]()
Pozdrawiam, Maciek
Nie to ładne, co ładne, lecz to, co się komu podoba.||N D300|N MB-D10|N 24-70 N|N 60D Micro|SB 800|MF 055 Pro + 322RC2|L CompuTrekker Plus AW|| | Mój Mikołajek |
Kurcze a ja liczylem na takie mile spotkanko w puszczy z zubrem w reku, a tu widze Zdjecia beda robic...
Nawet mialem aparatu nie brac, bo to wiadomo kto sie przez granice przedrze, a tu trza chocby backstage robic...
Ze szkiel mialem brac tylko "Pana Tadzia" a tu trza i dlugi i krotki, co by szybko sie w terenie zorientowac i nie dac na fotce zlapac - bo to wiadomo co beda focic?
a nie daj boze wczejniej se zasnac... UUUU tu moze byc morze tematow... - wiadomo, obaj ludziom foty bezecne tez robia...
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Niestety musze sie do czegos przyznac...
Odie mi zasugerowal takie mroczne wizje
Cytat pomine, w koncu to tylko kilka postow wyzej.
Udanej imprezki
a fotki mimo wszystko chetnie obejrzymy
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Wyciory tanio! tanio wyciory!
(Nie czyszcza tylko, w D200 mory...)![]()
seek & destroy
Seeker, napisz co brales....
JA TEZ TO CHCE!!!!![]()
"Seeker, napisz co brales...."
Bralem lekcje od zycia
"JA TEZ TO CHCE!!!!"
Po blizszym zapoznaniu moglbys nieco zwatpic...
"Panowie ja tam nie wiem co Wy bierzecie, ale bierzcie połowę tego..."
Prawde mowiac - chetnie, tylko niestety po czasie.
"a moze L4 przesle pdf-em???"
Osobiscie nie znam jeszcze takiej technologii...
Czysto subiektywnie natomiast, wolalbym jakies fajne szkielko
"Rozsypała się sól - będzie kłótnia.
Rozsypał się cukier - na zgodę.
Rozsypała się kokaina - będą wizje."
IMHO jednak "Summa technologiae" miala wiekszy wplyw i niestety prawie wszystko rozumialem...
Zatem do czytania nie namawiam.
Ostatnio edytowane przez Seeker ; 20-01-2007 o 01:44
seek & destroy
Skontaktuj się z nami