Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Sąsiedzi

Domyślnie Sąsiedzi

Stadion Narodowy i Most Poniatowskiego.
    Nowy i stary.
    1.

2.

3.

P.S. Podobne ujęcie (jak 3.) jakiś czas temu pokazywał kolega Rafał63. Nadal nie wiem czy jest sensowne.
    A new shit has come to light...

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

3 mi nie leży, świetlna korona stadionu miesza się ze światłami mostu przeszkadza mi to w odbiorze. 1 i 2 za to bardzo dobre.

Domyślnie

Witam!
    jak dla mnie to 1 i 3!
    pozdrowienia!

Domyślnie

Moim zdaniem 1 i 2 są to dobre zdjęcia.
    Natomiast 3 odstaje trochę od dwóch pierwszych. Sądzę że kompozycyjnie ciąży lewa strona ("upakowany" most razem z stadionem), natomiast 1 i 2 są ładnie zbalansowane pod tym względem.
    Ostatnio edytowane przez Rob123 ; 13-02-2011 o 11:47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercik Zobacz posta
    3 mi nie leży, świetlna korona stadionu miesza się ze światłami mostu przeszkadza mi to w odbiorze.
    Skłaniam się do poglądu, że 3. samodzielnie jest kompozycyjnie nie za bardzo. Natomiast jako uzupełnienie w zestawie z dwoma pierwszymi ma uzasadnienie.
    A new shit has come to light...

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Skłaniam się do poglądu, że 3. samodzielnie jest kompozycyjnie nie za bardzo. Natomiast jako uzupełnienie w zestawie z dwoma pierwszymi ma uzasadnienie.
    Jeszcze raz spojrzałem, jako tryptyk ma to sens i widzę tu myśl. Jednak od całości wolę te dwie fotki z osobna, co nie jest równoznaczne z przekreśleniem Twojej ideii.

woda
    Gość

Domyślnie

Myślę, że nawet jako element tryptyku 3 jednak się nie broni. Masz na niej zbyt duży misz-masz. Na 1 i 2 ładnie odseparowałeś światła mostu i stadionu a jednocześnie pozostawiłeś je spójne kolorystycznie. Pokombinowałbym jeszcze z 1. Spróbowałbym odejść bardziej w lewo. Miałbyś wtedy mozliwośći z jednej strony złapania w kadrze stadionu, a z drugiej ciekawiej mostu. Z większą, dłuższą perspektywą.

Ogólnie jednak naprawdę fajny pomysł.

Domyślnie

Jedynka najbardziej mi pasuje kadrowo, przy dwójce mam wrażenie pewnego niezdecydowania, chyba przez to zasłonięcie fragmentu stadionu. A trójka... gdyby trójkę zrobić tak z wysokości kilkudziesięciu metrów, to byłaby rewelacja

Uprawnienia umieszczania postów