Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: D5sp

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Myślę, że z ósemki można było wyciągnąć znacznie więcej. Mieszanka mgiełki i cieni drzew wygląda smakowicie - bez dobrego przyprawienia jednak ani rusz.
    zgadza się, jednak staram się jak najmniej ingerować PSem w zdjęcia... aczkolwiek postaram się popracować nad tym zdjęciem.
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Cały set przyjemny ...stawiam na 5,8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    zgadza się, jednak staram się jak najmniej ingerować PSem w zdjęcia... aczkolwiek postaram się popracować nad tym zdjęciem.
    Aparat jest wielokrotnie "głupszy" od naszego oka, nie ma wyjścia, PS czy inne cuda potrzebny. Ale to rozmowa w zupełnie innym wątku.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

jak dla mnie 6 i 8 najlepsze z serii
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Aparat jest wielokrotnie "głupszy" od naszego oka, nie ma wyjścia, PS czy inne cuda potrzebny. Ale to rozmowa w zupełnie innym wątku.
    No to chociaż zdradź czym teraz obrabiasz zdjęcia, bo nie powiesz, że to prosto z aparatu

Domyślnie

nr 4, 6 i 1 te mnie sie podobają, pozostałe kazda ma coś co mi przeszkadza, przewaznie jest to kadrowanie generalnie na plus a wymienione na duży

Domyślnie

Dla mnie trójka.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Ładna seria ze wskazaniem na 6 i 8.Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów