Antonioo, pani której nie ostrzy, opisała temat na facebook-owym forum Nikona. Zapytałem właśnie o min. odległość ostrzenia, bo może za blisko obiektu itp. Zero odpowiedzi
Szukaj
Antonioo, pani której nie ostrzy, opisała temat na facebook-owym forum Nikona. Zapytałem właśnie o min. odległość ostrzenia, bo może za blisko obiektu itp. Zero odpowiedzi
D7000, 18-70DX,50 1.8, 70-300, SB-800
ale ciiiii ;p daj link;p
http://www.facebook.com/topic.php?ui...5184#topic_top
druga strona wątku...
D7k | N35/1.8 | N18-105VR
Coraz więcej coraz większych amatorów kupuje coraz bardziej zaawansowany sprzęt ot co - tak mi się wymyśliło![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-04-2011 o 23:47 Powód: pis. ("co raz")
D50 nex5n x-pro1
Napisała że serwis stwierdził że zepsuty jest AF. Ciekawe....
D7000, 18-70DX,50 1.8, 70-300, SB-800
gdzie, ja nic takiego nie widzę
Marta
ja swoim nikonem D7000 zrobiłam trochę fotek- chlapaniaolejem na razie nie ma, więc moze nie bedziei to chyba powód do zadowolenia jak sie poczyta ten horror powyzej !!!!
Natomiast ostatnio miałam problem z AF przy zbliżeniach. po prostu nagle przestał działać, i tak było jakiś czas, myslałam, ze nie wiem... bateria słaba albo karta się zapełniła. Wyłaczyłam i włączyłam parę razy i samo ustąpiło, ale poi tgym co czytam, nie mam sie raczej z czego cieszyc, bo pewnie jestem w grupie 40% pechowców ;-(((
Przy kupnie po prostu okazałam zaufanie firmie Nikon i to był mój błąd, Jak kupowałąm nie był0 jeszcze testów. Znajomi mieli D5000 i D90 i zadowoleni, no to pomyśłałam ze nowy model nie moze być gorszy......myliłam się niestety...
Marta
do NIKON POLSKA !!!! właśnie jutro oddaje do serwisu. Na kilkanascie bezskutecznych prób zrobienia zdjęcia z mniejszej odległosci ze zmniejszoną głębią ostrości / ponizej 5/ w sklepie w którym kupiłam ,aparat zareagował zrobieniem zdjęcia tylko JEDEN RAZ !!! Nie mierzy i nie robi zdjęcia. Autofokus nie działa i tyle.
Zadne medale mnie nie przekonają!!!!!! Mnie nie jest miło, bo mój egzemplarz jest przydatny do fotografii mniej niz moja komórka za 700 zł !!!! JAKIE WATPLIWOSCI????? TO SA FAKTY A NIE WATPLIWOSCI. Jak dostane z powrotem sprawny aparat to moge zacząc sie cieszyc!!!!!!!!Na razie wydaje mi sie ze wyrzucilam pieniadze w błoto. Ale za duzo by odpusciC, niestety !
Kto jej aparat dał do ręki?
chyba , że posłany został na własną rękę....ja nic nie przyjmowałem....
Witam wszystkich.
Chciałbym się zapytać odnośnie ładowarki do D3100.
niestety zostawiłem swoją w hotelu na wyjeździe, a na allegro nie wiedziałem żadnej, gdyż w tym aparacie jest zastosowana chyba nowa bateria ? Więc nie ma żadnych jeszcze zamienników. Czy mógłby któryś z doświadczonych kolegów to potwierdzić ? Jestem zmuszony zakupić w sklepie Nikona tylko taką ładowarkę która wyniesie mnie pewnie ponad 200 zł ?
Edit: Pojawiła sie na allegro (nie wiem czy mogę wkleić link)
http://allegro.pl/ladowarka-nikon-en...575933597.html
Ta ładowarka chyba będzie pasować i mogę jej używać przez jakiś miesiąc póki nie odzyskam tamtej ?
Ostatnio edytowane przez mregal ; 23-04-2011 o 09:21
Zadzwoń do hotelu na pewno Ci odeślą.![]()
Skontaktuj się z nami