Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Tokio IV

Domyślnie Tokio IV

Coniedzielne spotkania fanów rockabilly w parku Yoyogi. Na youtubie można znaleźć filmiki które dadzą ogląd na całą sprawę -
    - w tej serii skupiłem się raczej na portretach. A mówiąc skrótowo spotykają się i tańczą, fajna sprawa

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
    Völkchlor

Domyślnie

fajna 2 - bardzo mi się podoba natomiast 8 mi do całości nie pasuje, wolałbym też mniejszy kontrast - co to za materiał ? bo rozumiem, że 645 i 80 ? a może jednak nie ?
    Ostatnio edytowane przez siona ; 10-02-2011 o 11:07
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    fajna 2 - bardzo mi się podoba natomiast 8 mi do całości nie pasuje, wolałbym też mniejszy kontrast - co to za materiał ? bo rozumiem, że 645 i 80 ? a może jednak nie ?
    Na początku chciałem bez 1 i 8, ale wydało mi się trochę monotonnie, więc dorzuciłem coś jasnego na początek i ogólniejszy plan na koniec.
    Mnie ten kontrast bardzo pasi, ale ja lubię mocne czernie - i tu niespodzianka - Superia 200 lekko po terminie konwertowana do BW. Nikon F100 + 80-200/2.8
    Völkchlor

Domyślnie

kurcze - nigdy nie zebrałem się na konwersję c41 do bw :/ hp5, delta, fp4 i t-max tak ale takie szalone pomysły były mi obce :/ no robiłem też na xp2 ale to nie to samo. jak tak teraz patrzę ułożyłbym to inaczej - robiłbym coraz mroczniej 1,3,6,5,2,4,7 - ale to tylko moja wizja a ja prosty chłopak jestem
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

No ja raczej się w to nie bawię, kilka swego czasu zamienilem - m.in. te własnie
    Völkchlor

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Super klimacik, gratuluje. Jesli moge troche pojeczec, to az prosi sie o troche szersze kadry (24-35mm), ale czy daloby sie blizej podejsc
    OK. Teraz doczytalem, ze w tej serii sa portrety. Czekam w takim razie na c.d.

Domyślnie

ooo ta seria bardzo mi się podoba. Wszystko zrobione w klimacie jaki lubię: i kadrowo i B&W'oto, wszystko mi się podoba
    Krzysztof Papierkowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    Super klimacik, gratuluje. Jesli moge troche pojeczec, to az prosi sie o troche szersze kadry (24-35mm), ale czy daloby sie blizej podejsc
    OK. Teraz doczytalem, ze w tej serii sa portrety. Czekam w takim razie na c.d.
    Jęczeć można zawsze Na szersze kadry po prostu łapała się publicznosc i inne rzeczy więc średnio mi się to widziało, coś tam mam ale średnie to - raczej jako ciekawostka + jeden kolor:

Völkchlor

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

2 i 5... kojarzą mi się w ogóle z filmami karate z lat 80-tych super BW. Dzisiaj właśnie czytałem sobie o takiej konwersji i przypomina mi z lekka wyczyny pewnego Anglika... Ale zapomniałem nazwiska...

Domyślnie

Fajnie zlapane...i kurka ale wyczesany kontrast i te czernie...no ekstra.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów