Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Oszczędny w słowach Awatar SeventhSon
    Miasto
    Chełm-Polska/ Norfolk - USA

Domyślnie Chłopaki w centrum handlowym

Zasadniczo to Mama poszła na zakupy, a tata próbował się zająć dziećmi:
    1.

2.

3.

4.

W zdjęciach poprawiłem balans bieli, co w Nr 2. nie do końca sie udało, ale próbowałem.... Na ostatnim "mały kierowca" udawał silnik, więc usta wyszły jakby robił "bruuuuuummmmm...."
    To moja pierwsza prezentacja i wiem, że nie jest do końca "dobra", ale chciałem usłyszeć Wasze konstruktywne uwagi i podpowiedzi, które pomogą mi doskonalić warsztat....
    Nie przecztamy wszystkich książek, nie umówimy się z każdą dziewczyną i nie wypijemy całej wódki....
    Ale KTO - jeśli nie my? Ale KIEDY - jeśli nie teraz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SeventhSon Zobacz posta
    To moja pierwsza prezentacja i wiem, że nie jest do końca "dobra"
    Zgodzę się nie jest dobra Poza tym na takie zdjecia jest lepszy dział: "fotografia okolicznościowa i albumowa "

Domyślnie

Zdjęcia dobre do albumu rodzinnego. Nie rozpatrywałbym ich jako artystyczny portret. Takie zwykłe przypadkowe strzały. Kadr leży, bałagan w tle ale próbuj dalej ! Nie od razu Kraków zbudowali
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez copyman Zobacz posta
    Zdjęcia dobre do albumu rodzinnego. Nie rozpatrywałbym ich jako artystyczny portret. Takie zwykłe przypadkowe strzały. Kadr leży, bałagan w tle ale próbuj dalej ! Nie od razu Kraków zbudowali
    Dzięki za uwagi. Przynajmniej do albumu rodzinnego będę miał co wrzucić...
    copyman - co rozumiesz przez "kadr leży"? chodzi o cięcie czy o ten "bałagan w tle"? Napisz proszę.
    Swoją drogą, to nie byłem w studio, a w Centrum Handlowym.... a moi modele, tak jak ja robili swoją pierwszą sesję.
    Piszcie, ale proszę o konkrety.
    Będę wiedział, co według Was popsułem, a co mi wyszło....
    Nie przecztamy wszystkich książek, nie umówimy się z każdą dziewczyną i nie wypijemy całej wódki....

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukiii Zobacz posta
    Zgodzę się nie jest dobra Poza tym na takie zdjecia jest lepszy dział: "fotografia okolicznościowa i albumowa "
    tylko tyle..... no nie, a może konkretniej....

Dzięki za wskazanie działu.
    PROSZĘ SZANOWNEGO ADMINA O PRZENIESIENIE WĄTKU DO DZIAŁU "fotografia okolicznościowa i aalbumowa"

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów