Szukaj
I na wszystkich zdjeciach córeczki ?![]()
I'm not always right, but I'm never wrong...
wszystkie to przypadkowe pstryki w trakcie tanca zrobione ... wlasnie mialem okazje obejrzec niemala czesc (przy tej ilosci szkoda mi czasu na przegladanie wszystkich) sposrod 8 tys. fot danych dzieciakom przez zawodowca za pieniadze ... dlatego pokazalem wam swoje ... moze wskazecie mi nowy kierunek w zyciu![]()
A zonie pokazywales te zdjecia (zwłaszcza ostatnie) ?. Bo ona ci moze pierwsza wytyczyc kierunek w życiu
![]()
I'm not always right, but I'm never wrong...
rozwiewajac watpliwosci:
- i zona i dziecko i zainteresowani widzieli zdjecia i ... ja dalej zyje
- mnie sie jakos one nie kojarza az tak bardzo jednoznacznie ... owszem jedne sa bardziej inne mniej "zmyslowe" ale w tancu tak to juz jest ze w zaleznosci od tego ktory dokladnie z ulamkow sekundy uda sie uchwycic "obiekt" wyglada ciekawie, zabawnie a czasem "zalosnie"
- dym i "dyskotekowe" swiatelka to cos co potrafi strasznie przeszkadzac albo pomagac o ile uda sie je jakos zmusic do wspolpracy
- policzylem dokladnie - 8xDVD ze zdjeciami a tam 7652 pliki z 5D, 20D, D300, D200 a zatem fotografow na wspolnym zleceniu bylo zapewne czterech
- a ze dziewczyny? naprawde fotografuje sie je zdecydowanie przyjemniej z wiekszym prawdopodobienstwem ciekawszych efektow ... a poza tym ... skoro rodzice robia za "ochroniarzy" to im sie od zycia tez co nieco nalezy
zeby nie bylo taj jednoznacznie i monotematycznie
pan (1)
pan (2)
szeroko (bardzo)
Skontaktuj się z nami