Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: 100-wka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie 100-wka

troche sie naogladalem zdjec na tym forum wiec pora na pokazanie czegos wlasnego a ze zdarzylo sie byc jako rodzic z aparatem ... i ciekaw jestem opinii i sie obawiam

1

2

3

4

5

6

Domyślnie

Jako rodzic powiadasz . Fotki ciekawe.

Domyślnie

I na wszystkich zdjeciach córeczki ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    I na wszystkich zdjeciach córeczki ?
    No tyle ładnych córeczek to nie jeden tatuś chciałby mieć

ciekawie;d może twoje zdjęcia będą lepsze niż zdjęcia fotografa(nie rodzica)
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

1ka mi się podoba. Zastanawiająca jest 6ka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ruppel Zobacz posta
    Zastanawiająca jest 6ka
    Mnie tam nic nie zastanawia bo przesłanie jest jedno
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

wszystkie to przypadkowe pstryki w trakcie tanca zrobione ... wlasnie mialem okazje obejrzec niemala czesc (przy tej ilosci szkoda mi czasu na przegladanie wszystkich) sposrod 8 tys. fot danych dzieciakom przez zawodowca za pieniadze ... dlatego pokazalem wam swoje ... moze wskazecie mi nowy kierunek w zyciu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marchm Zobacz posta
    wszystkie to przypadkowe pstryki w trakcie tanca zrobione ... wlasnie mialem okazje obejrzec niemala czesc (przy tej ilosci szkoda mi czasu na przegladanie wszystkich) sposrod 8 tys. fot danych dzieciakom przez zawodowca za pieniadze ... dlatego pokazalem wam swoje ... moze wskazecie mi nowy kierunek w zyciu
    A zonie pokazywales te zdjecia (zwłaszcza ostatnie) ?. Bo ona ci moze pierwsza wytyczyc kierunek w życiu
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    A zonie pokazywales te zdjecia (zwłaszcza ostatnie) ?. Bo ona ci moze pierwsza wytyczyc kierunek w życiu
    jedyny słuszny kierunek hihihiihi

mi się podobają zdjęcia jak i te dziewczyny

Domyślnie

rozwiewajac watpliwosci:
    - i zona i dziecko i zainteresowani widzieli zdjecia i ... ja dalej zyje
    - mnie sie jakos one nie kojarza az tak bardzo jednoznacznie ... owszem jedne sa bardziej inne mniej "zmyslowe" ale w tancu tak to juz jest ze w zaleznosci od tego ktory dokladnie z ulamkow sekundy uda sie uchwycic "obiekt" wyglada ciekawie, zabawnie a czasem "zalosnie"
    - dym i "dyskotekowe" swiatelka to cos co potrafi strasznie przeszkadzac albo pomagac o ile uda sie je jakos zmusic do wspolpracy
    - policzylem dokladnie - 8xDVD ze zdjeciami a tam 7652 pliki z 5D, 20D, D300, D200 a zatem fotografow na wspolnym zleceniu bylo zapewne czterech
    - a ze dziewczyny? naprawde fotografuje sie je zdecydowanie przyjemniej z wiekszym prawdopodobienstwem ciekawszych efektow ... a poza tym ... skoro rodzice robia za "ochroniarzy" to im sie od zycia tez co nieco nalezy

zeby nie bylo taj jednoznacznie i monotematycznie

pan (1)

pan (2)

szeroko (bardzo)

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów