Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Boatsy w B&W

Domyślnie

O... podoba sie tak jak jest.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Świetna jest! wyjątkowo mi się podoba, szczerze to już miałem lekki przesyt tymi waszymi łódkami

Domyślnie

Czyli przestawili lodki i te dwie najladniesze sa razem....oj jade
    A B&W.....sto razy podchodzilem do tych moich kadrow i nie wiem jak sie zabrac za B&W zeby to bylo ciekawe....tutaj sie udalo i mnie sie podoba.
    Co do przesytu lodkami....to zrozumiale, ale ja uwielbiam to miejsce i bede tam robbil zdjecia jeszcze wiele razy a jak ktos nie chce to niech nie oglada, to samo mozna powierdziec o morawach, memladlach, falochronach, tatrach i drzewkach....wiec moi drodzy troche wyrozumialosci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Czyli przestawili lodki i te dwie najladniesze sa razem....oj jade
    A B&W.....sto razy podchodzilem do tych moich kadrow i nie wiem jak sie zabrac za B&W zeby to bylo ciekawe....tutaj sie udalo i mnie sie podoba.
    Co do przesytu lodkami....to zrozumiale, ale ja uwielbiam to miejsce i bede tam robbil zdjecia jeszcze wiele razy a jak ktos nie chce to niech nie oglada, to samo mozna powierdziec o morawach, memladlach, falochronach, tatrach i drzewkach....wiec moi drodzy troche wyrozumialosci
    Ja tez wiele razy podchodzilem do B&W w lódkach, ale nigdy mi sie nie udawalo, musi być miękkie światło bez duzych kontrastów, wtedy jest jakas podstawa żeby dobre b&W zrobić.

Domyślnie

Noooo, powiem Ci, ze jak i kadr jak konwersja do BW bardzo mi sie podobaja - swietna robota!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

rewelka, jak wyglada w kolorze ?

Domyślnie

Swietna konwersja, bardzo udane zdjecie mz.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Bardzo dobre.
    Co jest tu najlepsze to kontrast pomiedzy prawa, a lewa strona.
    Nie wiem czy zrobiles to celowo, ale wyglada swietnie.
    Lewa lodka i drugi plan ciemy, a prawa lodka jasna i drugi plan jasny - swietnie to wyglada.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów