Szukaj
Ladne swiatlo i ciekawy pov z ta galezia (PG). Szkoda, ze nie ma wiekszego zdjecia, bo nie wiem jak tam z ostroscia.
Ale generalnie na tak.
Bardzo fajny kadr, super światło.
Dzieki za opinie. Z ostrością na tym zdjęciu to raczej niema problemu.
Chętnie zobaczyłbym inne zdjęcia tego budynku, np. podobne światło ale bez cieni na fasadzie lub ciaśniejsze kadry.
Zdjęcia bardzo udane, podobają mi sięale jedynka najlepsza.
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
Odniosę sie tylko do 1 bo reszta była na specjalne życzenie pokazana. Bardzo zgrabnie i sympatycznie zbudowany kadr. Przyjemne światło, miły dla oka kolor. Być może warto byłoby trochę skontrastować samo niebo aby podkreślić błekit.
Podoba mi się. Gałęzię zupełnie mi nie przeszkadzają. Wręcz przeciwnie. Dodają lekkiej przestrzenności zdjęciu.
Moze ja mam problemy z kolorami na moim monitorze, ale dla mnie to za zolto wyglada.
Budynek w rzeczywistosci jest czerwony, duzo ladniejszy, zdjecie nie oddaje jego piekna i dostojnosci.
Niebo jak juz ktos wspomnial to jak idiotka robione... i ekspozycja tez nie do konca...
do poprawki!
A u mnie wygląda dobrze.
Moje zdjęcia nigdy nie są wstanie oddać rzeczywistości.Budynek w rzeczywistosci jest czerwony, duzo ladniejszy, zdjecie nie oddaje jego piekna i dostojnosci.
Zapewne idiotką też można zrobić takie nie neguje tego.Niebo jak juz ktos wspomnial to jak idiotka robione...
Co nie do końca ?i ekspozycja tez nie do konca...
Mam nadzieje że nigdy już nie wrócę do tego nienormalnego miasta, wiec nie będzie okazji na powtórkę.do poprawki!
Skontaktuj się z nami