pomysł ciekawy,
szkoda tylko, że bardzo sztuczna ta egzotyka
Szukaj
pomysł ciekawy,
szkoda tylko, że bardzo sztuczna ta egzotyka
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
Przyjemne dla oka, wydaje mi się, że w lewym bonusie lepiej by wygladało awokado w całości, nie przecięte.
A mi się bardzo podobają te fotki! Można się czepiać szczegółów, ale po co, skoro ogólne wrażenie jest bardzo dobre![]()
Pomysł i wykonanie świetne. Jedyne co mi troszkę przeszkadza, to sztuczne tło i biała winietka na 3.
Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów
swietne dla mnie
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Najlepsze drugie moim zdaniem. Tylko lewy brzeg zdjęcia jest biały (koniec tła?). Na jedynce ładnie podkreślone włosy. Na obu za mocno świeci się nosek. Gdyby rośliny były naturalne byłaby niemal pełnia szczęścia. maskowanie mogłoby być miejscami dokładniejsze, a na kontrastowych krawędziach ciut zmiękczone (czy może właściwie zantyaliasowane).
Chyba nie - u mnie to samo. No, chyba, że mamy obaj wadliwe monitory
Trochę tak plastikowo (rekwizyty, makijaż, włosy). Moim prywatnym zdaniem: nr 2 najciekawszy, bonus z prawej - najgorszy (taka "głuptaskowata strona kobiecości"; inaczej mówiąc, z Twoich modelek stanowczo wolę patrzeć na Julkę).
Fajnie, całość się podoba.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Super egzotyczne fotki.
Jedynie nie podoba mi się na 4 zęby, takie żółtawe :P
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
Jedynie plastikowe liski mi przeszkadzająza bardzo widać, że to nie żywe. Ale to czepianie się na siłę bo ogół bardzo mi się podoba
![]()
12 14 28 35 85
Skontaktuj się z nami