Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Cytrynka :)

Domyślnie

pomysł ciekawy,
    szkoda tylko, że bardzo sztuczna ta egzotyka
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Przyjemne dla oka, wydaje mi się, że w lewym bonusie lepiej by wygladało awokado w całości, nie przecięte.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Stargard Szczeciński

Domyślnie

A mi się bardzo podobają te fotki! Można się czepiać szczegółów, ale po co, skoro ogólne wrażenie jest bardzo dobre

Domyślnie

Pomysł i wykonanie świetne. Jedyne co mi troszkę przeszkadza, to sztuczne tło i biała winietka na 3.
    Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów

Domyślnie

swietne dla mnie
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Najlepsze drugie moim zdaniem. Tylko lewy brzeg zdjęcia jest biały (koniec tła?). Na jedynce ładnie podkreślone włosy. Na obu za mocno świeci się nosek. Gdyby rośliny były naturalne byłaby niemal pełnia szczęścia. maskowanie mogłoby być miejscami dokładniejsze, a na kontrastowych krawędziach ciut zmiękczone (czy może właściwie zantyaliasowane).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eagis Zobacz posta
    Na czwartym coś niedobrego stało się z zębami modelki. Chyba że to wina mojego monitora.
    Chyba nie - u mnie to samo. No, chyba, że mamy obaj wadliwe monitory

Trochę tak plastikowo (rekwizyty, makijaż, włosy). Moim prywatnym zdaniem: nr 2 najciekawszy, bonus z prawej - najgorszy (taka "głuptaskowata strona kobiecości"; inaczej mówiąc, z Twoich modelek stanowczo wolę patrzeć na Julkę).

Domyślnie

Fajnie, całość się podoba.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Super egzotyczne fotki.
    Jedynie nie podoba mi się na 4 zęby, takie żółtawe :P
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Jedynie plastikowe liski mi przeszkadzają za bardzo widać, że to nie żywe. Ale to czepianie się na siłę bo ogół bardzo mi się podoba
    12 14 28 35 85

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów