Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Tokio III

Domyślnie

Nie dzięki, przestałem się bawić w poprawianie zdjęć dawno temu. Napoprawiałem się na Dimage5 i D50. Teraz mam do tego prawie że już organiczny wstręt. Dla mnie to czysta przyjemność gdy ze zdjęciem nie musze prawie nic robić. Nie żebym dorabiał do tego jakąś filozofię, po prostu najeździłem się suwakami. Jeśli chcę się pobawić w kreowanie czegoś w komputerze to po prostu biore tablet i sobie rysuję coś od zera. Wolę obraz takim jaki jest z aparatu - choć oczywiście zdaję sobie sprawę ze to ma się nijak do rzeczywistości

A co do samych zdjęć, raczej są właśnie bardziej dokumentalne, ale ja takie robię nudnawe - zwłaszcza jak z naszego lokalnego podwórka.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    .. Dla mnie to czysta przyjemność gdy ze zdjęciem nie musze prawie nic robić...

A co do samych zdjęć, raczej są właśnie bardziej dokumentalne, ale ja takie robię nudnawe - zwłaszcza jak z naszego lokalnego podwórka.
    Też nie odnajduję się w obróbce, a jeszcze w manipulowaniu co wyciąć a co nie w pp to już w ogóle. Taka konserwa trochę ze mnie pod tym względem.

Zdjęcia mają dla mnie fajny klimat, w sumie wszystkie "lubię".

1/10, 1/4?? :O Moje ręce alkoholika ledwo 1/30-1/50 mogą utrzymać..

Wysłane z mojego GT-N7000

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P.R.P. Zobacz posta
    1/10, 1/4?? :O Moje ręce alkoholika ledwo 1/30-1/50 mogą utrzymać..
    To są plusy kiepskiego iso powyzej 400, wszyscy na nim psy wieszają a ja dzieki temu nauczylem się focić z ręki na długich czasach
    Völkchlor

Domyślnie

Dla mnie secik świetny. Dwa ostatnie najlepsze.
    Pozdrawiam,
    Mirek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów