Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Rossbeich beach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Locter - większego syfa na 1 i 3 nie mogłeś zostawić ?
    Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Sorka, przyjechalem i juz po prau piwkach jestem , Podmienione.
    W pierwszej chwili pomyślałem że Maćkowi się dowcip wyostrzył i chodzi o tą ruinę
    ale też już dziabnięty jestem
    Podba mi się trójeczka, bardzo fajnie to zgrałeś razem
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Pojechales......a gdzie wrak? Nie mow, ze nie sfociles.....ja do konca plazy nie doszedlem ale o tym cudzie widzialem z googli
    Dzis byla swietna pogoda do zdjec co widac po niebie......niestety ogladalem ten spektakl w pracy.
    Dla mnie nr2 a to cos to dopadne przy innych warunkach i pomemlam....a co!

Domyślnie

jak dla mnie to 2 i 3 sa ok. tylko dwójka trochę leci w prawo.
    tak mi sie wydaje że musisz zainwestować w polara .
    pozdr.

Domyślnie

Ładne kadr z ładnym światłem na 3.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Pojechales......a gdzie wrak? Nie mow, ze nie sfociles.....ja do konca plazy nie doszedlem ale o tym cudzie widzialem z googli
    Dzis byla swietna pogoda do zdjec co widac po niebie......niestety ogladalem ten spektakl w pracy.
    Dla mnie nr2 a to cos to dopadne przy innych warunkach i pomemlam....a co!
    Obszedłem cała plaże i nie znalazłem, serio, zrobilem ladne pare kilometrów na nogach.

Domyślnie

Podoba mi sie 2 i 3 (2 troche leci w lewo) glownie za...przestrzennosc jaka zdaje sie niemal bic z tych zdjec. Chyba dzieki niebu. No fajnie jest.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Panowie, dwójka nie leci w lewo, spójrzcie na poziom morza a nie poziom piasku na plaży...

Domyślnie

Obszedłem cała plaże i nie znalazłem, serio, zrobilem ladne pare kilometrów na nogach.
    Miales potezny odplyw jak mogles tak podejsc te wieze.....sadze, ze przeszedles obok niego i nawet nie zauwazyles

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Miales potezny odplyw jak mogles tak podejsc te wieze.....sadze, ze przeszedles obok niego i nawet nie zauwazyles
    To jest prawdopodobne, choć jak sprawdzalem na mapie gdzie on lezy to przechodzilem obok tego miejsca 2 razy i nic nie widzialem, nie wiem, moze go zwineli na zime

Domyślnie

To jest prawdopodobne, choć jak sprawdzalem na mapie gdzie on lezy to przechodzilem obok tego miejsca 2 razy i nic nie widzialem, nie wiem, moze go zwineli na zime
    Ktos mi cos wspominal, ze go zasypalo calkowicie, ale wierzyc mi sie nie chce

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów