Szukaj
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Nie czuję tego zdjęcia, coś FigAzor niewyraźnie wygląda, może hmm... Rutinoscorbin?![]()
LED ZEPPELIN
Do mnie też nie przemawia, jakieś takie mydlane jest (nie licząc Azora)![]()
Mi brakuje brudnej szyby i zamrożonego na niej śniegu jak w poprzedniej focie bez psa.![]()
Ja nie rozumiem Twojej techniki wpkx, doprawdy. Staram się, ale jakoś nie rozumiem. Tyle już siedzisz na forum, tyle fotek wrzuciłeś, a wszystkie są jakieś nie z tego świata. Dziwne kadry, zwierzaki z górnej perspektywy. Do tego brak kolorów, jakieś filtry czy co? I jeszcze ta winieta. Ja rozumiem, winieta fajna rzecz, ale do krajobrazów? Że już o braku ostrości i dziwnym WB nie wspomnę. Nie wiem, może masz taką technikę i jesteś jakimś wizjonerem. Ale jak widzę Twoje prace, nasuwa mi się skojarzenie ze starym rosyjskim telewizorem Rubin - http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23689/telewizor450.jpeg , tam też były takie dziwne kolory. Nie bierz tego przytyku do seca, ale doprawdy nie rozumiem Twoich prac. Może nie wszystkich, czasem wrzucisz coś kolorowego, gdzie winieta pasuje. Ale...
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Ciekawy wpis, karbulot, doprawdy, i doprawdy ciężko odpowiedzieć.
Napisałeś wiele zastrzeżeń i wątpliwości, z których wynika... no właśnie...
Najpierw piszesz, że nie rozumiesz techniki, potem, że prac.
Zarzucasz brak kolorów, a jednocześnie dziwny WB i nieostrość - zło spowodowane jakimiś rzekomymi "filtrami"...
Wg Ciebie staż na Forum obliguje mnie do wrzucania fotek "z tego świata" (cokolwiek to znaczy), kadrów "niedziwnych" (cokolwiek to znaczy), fotografowania "zwierzaków z każdej poza górną pesrpektywą" i stosowania winiety wyłącznie w zdjęciach kolorowych, ale absolutnie nie w krajobrazowych.
Konkluzją jest, że skoro mam taką "technikę" a'la stary Rubin, to zapewne jestem "wizjonerem"...
Czy Ty coś z tego rozumiesz? Bo ja - nawet jako domniemany wizjoner - doprawdy nic.
Co nie znaczy, że nie dziękuję za Twój komentarz. Dziękuję, ponieważ będąc powyżej pewnego poziomu nie napisałeś "gniot" ewentualnie "gniotek" ani żebym wykonywał pewne wyszczególnione a skasowane później przez moderację - łącznie z postami - czynności.
Dlatego, jeśli pozwolisz, Twój przytyk do serca jednak sobie wezmę.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Hallo, houston mamy problem nie widać o czym dyskusja się toczy![]()
Wojtku, Twoja innowacyjność mnie przerosłaNie jestem w stanie opisać tego zdjęcia - dech mi zaparło
Wrócę do niego jutro wieczorkiem.
Skontaktuj się z nami