Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Plan bliski i plan daleki

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Nie czuję tego zdjęcia, coś FigAzor niewyraźnie wygląda, może hmm... Rutinoscorbin?
    LED ZEPPELIN

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Stargard Szczeciński

Domyślnie

Do mnie też nie przemawia, jakieś takie mydlane jest (nie licząc Azora)

Domyślnie

Mi brakuje brudnej szyby i zamrożonego na niej śniegu jak w poprzedniej focie bez psa.

Domyślnie

Ja nie rozumiem Twojej techniki wpkx, doprawdy. Staram się, ale jakoś nie rozumiem. Tyle już siedzisz na forum, tyle fotek wrzuciłeś, a wszystkie są jakieś nie z tego świata. Dziwne kadry, zwierzaki z górnej perspektywy. Do tego brak kolorów, jakieś filtry czy co? I jeszcze ta winieta. Ja rozumiem, winieta fajna rzecz, ale do krajobrazów? Że już o braku ostrości i dziwnym WB nie wspomnę. Nie wiem, może masz taką technikę i jesteś jakimś wizjonerem. Ale jak widzę Twoje prace, nasuwa mi się skojarzenie ze starym rosyjskim telewizorem Rubin - http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23689/telewizor450.jpeg , tam też były takie dziwne kolory. Nie bierz tego przytyku do seca, ale doprawdy nie rozumiem Twoich prac. Może nie wszystkich, czasem wrzucisz coś kolorowego, gdzie winieta pasuje. Ale...
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    Ja nie rozumiem Twojej techniki wpkx, doprawdy. Staram się, ale jakoś nie rozumiem. Tyle już siedzisz na forum, tyle fotek wrzuciłeś, a wszystkie są jakieś nie z tego świata. Dziwne kadry, zwierzaki z górnej perspektywy. Do tego brak kolorów, jakieś filtry czy co? I jeszcze ta winieta. Ja rozumiem, winieta fajna rzecz, ale do krajobrazów? Że już o braku ostrości i dziwnym WB nie wspomnę. Nie wiem, może masz taką technikę i jesteś jakimś wizjonerem. Ale jak widzę Twoje prace, nasuwa mi się skojarzenie ze starym rosyjskim telewizorem Rubin - http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23689/telewizor450.jpeg , tam też były takie dziwne kolory. Nie bierz tego przytyku do seca, ale doprawdy nie rozumiem Twoich prac. Może nie wszystkich, czasem wrzucisz coś kolorowego, gdzie winieta pasuje. Ale...
    Ciekawy wpis, karbulot, doprawdy, i doprawdy ciężko odpowiedzieć.
    Napisałeś wiele zastrzeżeń i wątpliwości, z których wynika... no właśnie...
    Najpierw piszesz, że nie rozumiesz techniki, potem, że prac.
    Zarzucasz brak kolorów, a jednocześnie dziwny WB i nieostrość - zło spowodowane jakimiś rzekomymi "filtrami"...
    Wg Ciebie staż na Forum obliguje mnie do wrzucania fotek "z tego świata" (cokolwiek to znaczy), kadrów "niedziwnych" (cokolwiek to znaczy), fotografowania "zwierzaków z każdej poza górną pesrpektywą" i stosowania winiety wyłącznie w zdjęciach kolorowych, ale absolutnie nie w krajobrazowych.
    Konkluzją jest, że skoro mam taką "technikę" a'la stary Rubin, to zapewne jestem "wizjonerem"...
    Czy Ty coś z tego rozumiesz? Bo ja - nawet jako domniemany wizjoner - doprawdy nic.
    Co nie znaczy, że nie dziękuję za Twój komentarz. Dziękuję, ponieważ będąc powyżej pewnego poziomu nie napisałeś "gniot" ewentualnie "gniotek" ani żebym wykonywał pewne wyszczególnione a skasowane później przez moderację - łącznie z postami - czynności.
    Dlatego, jeśli pozwolisz, Twój przytyk do serca jednak sobie wezmę.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Hallo, houston mamy problem nie widać o czym dyskusja się toczy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Hallo, houston mamy problem nie widać o czym dyskusja się toczy
    Owszem, mamy.
    W połowie Buska brak prądu i moja serwerownia zimna i cicha... niczym forumowa hostingownia niekiedy.
    Ale obiecuję, że wstanie jutro, nie po tygodniu... i będziesz mógł się wyżyć.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Wojtku, Twoja innowacyjność mnie przerosła Nie jestem w stanie opisać tego zdjęcia - dech mi zaparło

Wrócę do niego jutro wieczorkiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Wojtku, Twoja innowacyjność mnie przerosła Nie jestem w stanie opisać tego zdjęcia - dech mi zaparło

Wrócę do niego jutro wieczorkiem.
    Spokojnie, Jarku.
    Wdech... wydech...
    MegaRoman przecież ochrzcił mnie Kaszpirowskim.
    Wszystko będzie dobrze... wszystko się ułoży...
    Snoblesse oblige:

Uprawnienia umieszczania postów