Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Problem ze zgraniem zjdec z karty

Mam taki problem na jednej karcie mam zdjecia ale cholera nie chca sie dac zgrac na komputer, a na drugiej karcie juz w trakcie pstrykania wyskoczylo cos takiego "file does not contain image data" juz szlak mnie trafia nie wiem w sumie czego to wina aparatu czy kart ... odratowywal ktos kiedys zdjecia z kart?

Domyślnie

A probowales w czytniku czy tylko przez aparat. Znajomemu czytnik juz nie czytal karty, a z aparatu skopiował bez problemu.
    D70 | Tamron 28-75/2.8 | SB-800 |

Domyślnie

musze kupic jutro nowy czytnik bo ten co mam jest do niczego (popsuty) wiec zobacze co jest z tym jutro.

Domyślnie

kiedyś użyłem programu RescurePro dodawanego do SanDisków i odzyskał z karty (nie mojej) jakieś 95% fotek (odzyskał by pewnie wszystkiego gdyby gostek nie kombinował sam tylko od razu przyszedł)
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saint
    musze kupic jutro nowy czytnik bo ten co mam jest do niczego (popsuty) wiec zobacze co jest z tym jutro.
    Witaj
    zanim kupisz nowy to jesli to możliwe to sprawdz czy czyta karty z D70 bo ja mam już 3 czytniki i tylko jeden czyta z D70( CF ) do odzyskiwania użyj RescuePRO albo DIR (Digital Image Recovery)
    Pozdrawiam
    P.S
    sprawdz czy styki akumulatora nie sa za bardzo wyrobione od czestego wyjmowania i czy nie przerywa w czasie zapisu

Uprawnienia umieszczania postów