No pojechali po mnie ale to dobrze ...motywuje![]()
Szukaj
No pojechali po mnie ale to dobrze ...motywuje![]()
Nikon plus oczy plus graty
Można zrobić przez przypadek ale publikuje się TYLKO jeśli czymś zaskakuje, coś sie przez przypadek udało (nie tlyko sie trafiło ledwo z ostrością)... Zdjęcie, nawet przypadkowe powinno mieć jakiś poziom...
Raczej sobie daruję jak znajdę chwilę to pomaluję moja miłą i zrobię coś bardziej przemyślanego, choć w Photosklepie poruszam się bardzo sprawnie, wolę się nauczyć robić dobrze niż dobrze poprawiać.
takie zdjęcia kasuje się już w aparacie. Niestety wife wyszła bardzo niekorzystnie w tym zmiętolonym podkoszulku. Zupełnie przypadkowy strzał. Ja jestem na zdecydowane NIE
moją żonę kasować, w aparaciejuż chyba tylko humor mi pozostał
Jak uwielbiam kobiety o orzechowych oczach, tak Ciebie powinna opiórkać za pokazywanie na zewnątrz takiej foty... Modelka tak, zdjęcie nie i za wszystko co pokazałeś.
Zresztą temat zdjęć żon swego czasu przerabiałem, tyle że moja wyjątkowo wybredna jestJedną fotkę pozwoliła mi kiedyś wrzucić na nasze www i to nie konieczną tę którą chciałbym. Spodobała się jej chociaż to była tylko moja chwilowa zabawa w PSie. Do komentowania tutaj raczej tego nie wkleję
![]()
Pozdrawiam, Tomasz
Co to znaczy opiórkować ?nie kumam
Trochę się jeje nie pytałembędzie afera...
Skontaktuj się z nami