Proszę o krytykę hej...
Szukaj
Proszę o krytykę hej...
Nikon plus oczy plus graty
Twoja wife jest pretty kobietą, jednakże I`m afraid, że photo już takie nie jest. Trochę ciasno po left, undershirt też jakiś mało attractive. Musisz bardziej zadbać o details.![]()
Jak juz tak prosisz...
Mz nie ten dzial, zdjecie powinno raczej znalezc sie w "fotografii okolicznościowa i albumowej". Dlaczego? I tu zacznie sie krytyka: poniewaz kadr jest zupelnie przypadkowy, jest w nim balagan a i modelka raczej do zdjecia sie nie przygotowala. Czy to zdjecie podoba sie Twojej zonie? Jest niewatpliwie atrakcyjna kobieta i watpie w to aby cieszyla sie z tego, ze prezentujesz jej zdjecie jak jest w "rosole". Tyle z mojej strony, nie bierz mi tego za zle, ale ja bym tego zdjecia nie umiescil nawet w albumie rodzinnym, bo niby co mialoby mi przypominac?
Zdjęcie jest terochę przypadkowe takie przy kotleciei o ile pamiętam przypietym heliosem z Zenita. Następne beda lepsze
![]()
Może mie dokońca przypadkowe choć nie była to ustawiana sesja studyjna, zonie sie podoba ale ona zawsze mówi że się nie zna a swoją drogą od kiedy zaczyna się portret. Takie pytanie filozoficzne ?
wstydziłbyś się to umieszczać na forum fotograficznym
kadr jest BEZNADZIEJNY
jak chcesz odpowiedzi na swoje pytanie to proszę sięgnij do literatury fachowej
DŁUGO, DŁUGO ćwicz i dopiero publikuj
na razie NIE proszę
dlaczego Ci się wydaje że każdy pstryk człowieka to portret?
poczytaj szczególnie o świetle i jego roli w fotografii, nie pomiń też estetyki i właściwej budowy kadru
ludzie trochę samokrytyki proszę
Ostatnio edytowane przez cheyenne ; 06-02-2011 o 20:48
tak jak sądziłem pojechali po Tobie!
zgadzam się z nimi w 100 %
zanim wstawisz następne zdjęcie pomyśl - czy Ci się podoba?
a później pytaj innych.
cheyenne dał Ci dobrą wskazówkę - do książek![]()
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
Skontaktuj się z nami