Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Ladies View po raz enty

Sorry :P

]

Domyślnie

Może nie powinienem Cię pouczać, ale uważam że jeśli umieściłeś kamień na pierwszym planie, to powinien być cały widoczny.

Domyślnie

Miales, Miichale lepsze/ladniejsze odslony tego miejsca
    Tutaj trafiles troche trudne warunki, mowie tu glownie o oswietleniu i położenia słońca...
    Kadr niestety do mnie nie trafił - to glownie za sprawą mało ciekawego motywu na pierwszym planie. Za dalsze plany... wiadomo
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Kadr ładny, dla mnie najlepsze w tym zdjęciu są kolorki na pierwszym planie.

Domyślnie

Locter opamiętaj się!!! Bo wylądujesz w ignorowanych
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Locter opamiętaj się!!! Bo wylądujesz w ignorowanych
    To szuflada, ale... mam ochote wybrac sie na zdjecia, no i nie wiem gdzie ja mam jechac zeby nie wyladowac w ignorowanych, przeciez wszystko juz bylo, masz jakiś pomysł ??? Pytanie jak najbardziej serio.

Domyślnie

Ile masz w Kerry? 150 - 200 km? Zobacz co masz w takiej okolicy. Albo inaczej jedź tam gdzie jeszcze nie byłeś, albo drogą którą jeszcze nie jechałeś. A co ja polecam? Chyba żaden z Was nie zapuszczał się powyżej Westport. Ja byłem raz, później już nie miałem okazji ale polecam. Wyspa Achil z niebiańską plażą zdecydowanie polecam. Zwłaszcza latem. Byłem tam parę razy i nigdy dość. Każdego kto mnie tu odwiedza tam zabieram i każdy jest wniebowzięty. No i dalej na północ aż do Sligo. Jechałem tamtędy tylko raz i mam nadzieję, że już niedługo pojadę tam ponownie.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Uprawnienia umieszczania postów