Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Duet

Domyślnie Duet

Takie próby - jak myslicie ?,
    Pozdrawiam

Zenit/Kiev/Fuji/Nikon/Voigtlaender
    Pozdrawiam Piotr Spek

Domyślnie

Według mnie to zabrakło tam dobrego światła, jakiegoś nastroju. Spróbowałeś trochę dynamiczniej pokazać muzyka, ale ciężo o dobrą fotografię bez światła. Zatem przede wszystkim przy zdjęciach z tej sesji popracowałbym nad dobrą obróbką. Być może jakieś cz/b, które pewne rzeczy ukryje, inne podkreśli? Podwójna ekspozycja w tym przypadku niekoniecznie mi się widzi. A to dlatego, że nie ma tu w tym momencie dobrze widocznego ani modela, ani instrumentu. Dynamikę można było próbować łapać koncertowym sposobem długiego czasu plus zamrożenia lampą. Ale to pewnie odpadało ze względu na warunki. Trudny temat.

Domyślnie

moim zdaniem jest klimat. Patrze przez pryzmat warunków zastanych i mi to zdjęcie się podoba
    nic mądrego tu nie było... I nieprędko będzie

Domyślnie

Mnie by chyba pasowało jesli tylko ręce by zmieniały pozycję, zaś głowa pozostała by w miarę w tym samym miejscu.
    Ale podoba się pomysł

Domyślnie

Pomysł dobry!
    NIKON D3, D80, N 24-70 F2.8, N 50 F1.8, N 70-300 VR, SB-800
    [email protected]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Według mnie to zabrakło tam dobrego światła, jakiegoś nastroju. Spróbowałeś trochę dynamiczniej pokazać muzyka, ale ciężo o dobrą fotografię bez światła. Zatem przede wszystkim przy zdjęciach z tej sesji popracowałbym nad dobrą obróbką. Być może jakieś cz/b, które pewne rzeczy ukryje, inne podkreśli? Podwójna ekspozycja w tym przypadku niekoniecznie mi się widzi. A to dlatego, że nie ma tu w tym momencie dobrze widocznego ani modela, ani instrumentu. Dynamikę można było próbować łapać koncertowym sposobem długiego czasu plus zamrożenia lampą. Ale to pewnie odpadało ze względu na warunki. Trudny temat.
    Zalezało mi na pokazaniu dwoch momentów - chwil. Jazz jest zawsze (prawie) improwizacją jak ta fotografia.
    Jak pewnie wiesz w Tygmoncie swiatło jest takie sobie - zresztą zawsze mozna narzekać na swiatło - lampa psuje nastrój (albo nie potrafie jej uzywac , więc jej nie stosuje

Pozdrawiam Piotr
    Zenit/Kiev/Fuji/Nikon/Voigtlaender
    Pozdrawiam Piotr Spek

Domyślnie

tak sie przypatruje ... a gdyby sprobować wypozycjonować te przerośnietą gitarę w jednym miejscu. Ale żeby nie było .. wciaz mi sie podoba
    nic mądrego tu nie było... I nieprędko będzie

Uprawnienia umieszczania postów