Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Igloo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Tu sie nic nie dzieje
    A czy na każdym zdjęciu musi się coś dziać?
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    A czy na każdym zdjęciu musi się coś dziać?
    Poczekaj co Ci inni napisza, może przejrzysz na oczy, jeśli nie to wybierzesz niebieską pigułkę i tez będziesz szczęśliwy

Domyślnie

Poczekaj co Ci inni napisza, może przejrzysz na oczy, jeśli nie to wybierzesz niebieską pigułkę i tez będziesz szczęśliwy
    Ale ja pytam ciebie.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Ale ja pytam ciebie.
    To ja zapytam Ciebie, powiedz mi co w tym zdjęciu oprócz tęczy jest ciekawego ?

Domyślnie

To ja zapytam Ciebie, powiedz mi co w tym zdjęciu oprócz tęczy jest ciekawego ?
    Faktycznie, poza tęczą nic tu nie ma... Ani łódek, ani kamieni, ani nawet gołej baby. A taką tęczę każdy widuje codziennie, po trzy razy...

Ja - ostatni raz taką widziałam... dwadzieścia parę lat temu. I ubolewam, że nie miałam wtedy przy sobie komórki.

Drogi pastwisko, gratuluję Ci tego zdjęcia.

A tym, którym tak bardzo się nie podoba - proponuję zmienić kanał. I zluzować... Albo wyłączyć forum.

Domyślnie

(...)

Przyznaj się Maciek, piłes cos chyba z rana :P
    Czy muszę pić, żeby mi się zdjęcie podobało? Sztafaż nie musi być na każdym zdjęciu krajobrazowym - chyba, że ma się manierę.

Zresztą ... sam robiłem podobne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Czy muszę pić, żeby mi się zdjęcie podobało? Sztafaż nie musi być na każdym zdjęciu krajobrazowym - chyba, że ma się manierę.

Zresztą ... sam robiłem podobne
    No niby tak, ale odczuj różnicę - Tobie wolno.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anja_G Zobacz posta
    Faktycznie, poza tęczą nic tu nie ma... Ani łódek, ani kamieni, ani nawet gołej baby. A taką tęczę każdy widuje codziennie, po trzy razy...
    Ja - ostatni raz taką widziałam... dwadzieścia parę lat temu. I ubolewam, że nie miałam wtedy przy sobie komórki.
    I tu jest pies pogrzebany. Gregg na to też już zwrócił uwagę. Wiele rzeczy potrafi z czasem wyjść bokami. Klify, łódki, rosół w niedziele, a nawet taka tęcza. Tu niemal po/przed każdym deszczem jest tęcza. Z czasem nawet człowiek już na to nie zwraca uwagi. Bez gołej baby tęcza u nas na wyspach nie przejdzie
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Beskid Śląski

Domyślnie

Zdjęcie słabe technicznie (chyba), ale ładnie przedstawia zjawisko wizualne,jakim jest tęcza i z tego względu mi się podoba. Ale tego co sie dzieje w tym temacie troche nie ogarniam. Każdy ma prawo do własnej opinii i każdy ma swój gust,czyż nie?
    De siedem set.

Uprawnienia umieszczania postów