Szukaj
Faktycznie, poza tęczą nic tu nie ma... Ani łódek, ani kamieni, ani nawet gołej baby.A taką tęczę każdy widuje codziennie, po trzy razy...
Ja - ostatni raz taką widziałam... dwadzieścia parę lat temu. I ubolewam, że nie miałam wtedy przy sobie komórki.
Drogi pastwisko, gratuluję Ci tego zdjęcia.
A tym, którym tak bardzo się nie podoba - proponuję zmienić kanał. I zluzować... Albo wyłączyć forum.
Czy muszę pić, żeby mi się zdjęcie podobało?Sztafaż nie musi być na każdym zdjęciu krajobrazowym - chyba, że ma się manierę.
Zresztą ... sam robiłem podobne![]()
I tu jest pies pogrzebany. Gregg na to też już zwrócił uwagę. Wiele rzeczy potrafi z czasem wyjść bokami. Klify, łódki, rosół w niedziele, a nawet taka tęcza. Tu niemal po/przed każdym deszczem jest tęcza. Z czasem nawet człowiek już na to nie zwraca uwagi. Bez gołej baby tęcza u nas na wyspach nie przejdzie![]()
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Zdjęcie słabe technicznie (chyba), ale ładnie przedstawia zjawisko wizualne,jakim jest tęcza i z tego względu mi się podoba. Ale tego co sie dzieje w tym temacie troche nie ogarniam. Każdy ma prawo do własnej opinii i każdy ma swój gust,czyż nie?
De siedem set.
Skontaktuj się z nami