Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: Igloo

Domyślnie

Pozwolę sobie też być w grupie, której zdjęcie się podoba pomimo centralnego kadru i braku łódki/drzewa/gołej baby na pierwszym planie. Po prostu. Może to kwestia tego, że rzadko widuję takie ładne tęcze, a może tego, że to zdjęcie jest zrobione starannie, a może po prostu jest coś niewytłumaczalnego, co sprawia że "kupuje to zdjęcie"?

Domyślnie

Drogi Pastwisko,

muszę powiedzieć, że spośród widzianych przeze mnie zdjęć Twojego autorstwa, to postawiłbym w ścisłej czołówce.
    Totalnie dziwi mnie te 5 stron negatywnej rąbanki i przyczepiania się do rzeczy, które akurat mi podobają się w nim najbardziej.

Super kolory - im bliżej orginalnych, tym lepiej.
    Brak szczegółów na wodzie jest w mojej ocenie plusem - dodaje wrażenia ulotności.
    Brak mocnych elementów na pierwszym planie - i świetnie się składa; w końcu tęcza jest tutaj tematem i wrażenie przestrzeni doskonale to podkreśla
    Centralny kadr - krytykujący, litości! Macie jakąś check-listę złotych zasad przy robieniu zdjęć? Kiedy jest uzasadnienie, należy standardowe zasady kompozycji olać. Cieszę się, że na tym zdjęciu zostało to uczynione.

Pozdrawiam

Domyślnie

A bardzo mnie miło
    Völkchlor

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów