Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Igloo

Domyślnie

Miło że wpadłeś, Jacku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Sorry ale twoje zdjecia prezentuja jakiś poziom, masz dramatyczne niebo, masz dopracowaną obróbkę i ja to kupuję, a tutaj, tutaj nie ma nic oprócz tęczy. Dziwie się, że porównujesz się do tego typu gniotków, jaki nam autor tego wątku zaprezentował.
    Nie przyrównuję moich zdjęć, które podlinkowałem do zdjęcia autora wątku... Ale u mnie na tych zdjęciach też tematem jest wyłącznie tęcza Kadry nudne, kolory takie sobie (do tego wypatrzyłem po 3 latach syfka ).

Zdjęcie się nie podoba? To mówmy - nie podoba mi się to i to i to. Koniec.
    Jeśli zdjęcie się podoba - to też fajnie napisać dlaczego.
    Nie bronię pastwisko (choć jak i ja gdańszczanin ) tylko krzywię się trochę na taką postawę jaka w tym wątku została zaprezentowana. Nie wiem czy rozsądnym jest mówienie innym - zrób zdjęcie tak a tak bo stary sorry ale błądzisz bo nie ma tematu, bo kadr nie taki, bo pierwszy plan bez wyrazu, a tak w ogóle koleś naucz się WB ustawiać.

Albo kupujemy wizję autora albo nie.
    Ostatnio edytowane przez ALF ; 06-02-2011 o 00:23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    [...] I na drugi raz miej w pogotowiu choćby gumowego topielca, aby "coś się działo" w kadrze.
    Taki gadżet może być nieocenioną pomocą podczas długich, samotnych godzin oczekiwania na ten jeden jedyny promyk słońca...
    Co do zdjęcia jestem za Irlanderos.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Fajna tęcza
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Świetne zdjęcie, bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Kurcze, a ja to chciałbym takie coś na nieboskłonie ujrzeć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anja_G Zobacz posta
    Ja - ostatni raz taką widziałam... dwadzieścia parę lat temu. I ubolewam, że nie miałam wtedy przy sobie komórki.

Widzsz Anju a ja taka tecze widuje kilka razy do roku......zapewne bywam czesciej w dziwnych warunkach poza domem
    Ostatnio edytowane przez swider ; 06-02-2011 o 16:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anja_G Zobacz posta
    Faktycznie, poza tęczą nic tu nie ma... Ani łódek, ani kamieni, ani nawet gołej baby. A taką tęczę każdy widuje codziennie, po trzy razy...
    Ja - ostatni raz taką widziałam... dwadzieścia parę lat temu. I ubolewam, że nie miałam wtedy przy sobie komórki.
    I tu jest pies pogrzebany. Gregg na to też już zwrócił uwagę. Wiele rzeczy potrafi z czasem wyjść bokami. Klify, łódki, rosół w niedziele, a nawet taka tęcza. Tu niemal po/przed każdym deszczem jest tęcza. Z czasem nawet człowiek już na to nie zwraca uwagi. Bez gołej baby tęcza u nas na wyspach nie przejdzie
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    A wy jeszcze o tym gniotku rozprawiacie, no nieźle, panowie dajcie se siana już z tym wątkiem, zdjecie nie jest warte takiej zażartej dyskusji. lol.
    Cieszy Cie to jak dolewasz oliwy do ognia? Jesteś tak święcie przekonany o wspaniałości produkowanych przez siebie obrazków, że wyrażasz się w tak autorytarny sposób? Zresztą przydałoby się trochę kultury... niezbyt grzecznym jest mówienie komuś, że jego zdjęcie to gniot. Ale wiem -- internet -- wszystko przyjmie, każde słowo, wszyscy są odważni.

Nie potraficie rozmawiać jak dorośli ludzie? TWA, nie TWA, nieustające przytyki i pyskówki. Nauczcie się ze sobą rozmawiać albo faktycznie zaczniemy Was stosownie karać. To jest naprawdę ostatni apel o stonowanie dyskusji. Każda następna wypowiedź nie związana ze zdjęciem, traktująca o TWA, złośliwa albo ironiczna -- będzie nagradzana kartką.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Podoba mi sie zlapana w calosci tecza. Rzadko zdarza sie cos takiego

I jesli zamyslem autora bylo przedstawienie pustki wokol teczy, tak zeby na nia skupic wylaczna uwage, to kupuje

Pozdrawiam.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów