Miło że wpadłeś, Jacku.![]()
Szukaj
Nie przyrównuję moich zdjęć, które podlinkowałem do zdjęcia autora wątku... Ale u mnie na tych zdjęciach też tematem jest wyłącznie tęczaKadry nudne, kolory takie sobie (do tego wypatrzyłem po 3 latach syfka
).
Zdjęcie się nie podoba? To mówmy - nie podoba mi się to i to i to. Koniec.
Jeśli zdjęcie się podoba - to też fajnie napisać dlaczego.
Nie bronię pastwisko (choć jak i ja gdańszczanin) tylko krzywię się trochę na taką postawę jaka w tym wątku została zaprezentowana. Nie wiem czy rozsądnym jest mówienie innym - zrób zdjęcie tak a tak bo stary sorry ale błądzisz bo nie ma tematu, bo kadr nie taki, bo pierwszy plan bez wyrazu, a tak w ogóle koleś naucz się WB ustawiać.
Albo kupujemy wizję autora albo nie.
Ostatnio edytowane przez ALF ; 06-02-2011 o 00:23
Fajna tęcza![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Kurcze, a ja to chciałbym takie coś na nieboskłonie ujrzeć.
Ostatnio edytowane przez swider ; 06-02-2011 o 16:36
Nikon http://greg77.com/
I tu jest pies pogrzebany. Gregg na to też już zwrócił uwagę. Wiele rzeczy potrafi z czasem wyjść bokami. Klify, łódki, rosół w niedziele, a nawet taka tęcza. Tu niemal po/przed każdym deszczem jest tęcza. Z czasem nawet człowiek już na to nie zwraca uwagi. Bez gołej baby tęcza u nas na wyspach nie przejdzie![]()
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Cieszy Cie to jak dolewasz oliwy do ognia? Jesteś tak święcie przekonany o wspaniałości produkowanych przez siebie obrazków, że wyrażasz się w tak autorytarny sposób? Zresztą przydałoby się trochę kultury... niezbyt grzecznym jest mówienie komuś, że jego zdjęcie to gniot. Ale wiem -- internet -- wszystko przyjmie, każde słowo, wszyscy są odważni.
Nie potraficie rozmawiać jak dorośli ludzie? TWA, nie TWA, nieustające przytyki i pyskówki. Nauczcie się ze sobą rozmawiać albo faktycznie zaczniemy Was stosownie karać. To jest naprawdę ostatni apel o stonowanie dyskusji. Każda następna wypowiedź nie związana ze zdjęciem, traktująca o TWA, złośliwa albo ironiczna -- będzie nagradzana kartką.
Podoba mi sie zlapana w calosci tecza. Rzadko zdarza sie cos takiego![]()
I jesli zamyslem autora bylo przedstawienie pustki wokol teczy, tak zeby na nia skupic wylaczna uwage, to kupuje
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami