Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Staruszek

Domyślnie Staruszek

Co jakiś czas wracam w to miejsce i robię kolejne zdjęcie. Tym razem odsłona zimowa.

Jak Wam się podoba?
    Pozdrawiam,
    Marek Podsiadły
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz gówno wartych zdjęć.

Domyślnie

Hmmm... gdyby (wiem - też tego nie lubię ) było samo drzewo bez tych najbliższych przeszkadzajek w tle, byłoby moim zdaniem bardzo wymownie.

Domyślnie

Podchodziłem do niego z różnych stron, ale tam dookoła jest mnóstwo przeszkadzajek, a ja nie jestem zwolennikiem stempla
    Pozdrawiam,
    Marek Podsiadły
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz gówno wartych zdjęć.

Domyślnie

Ja też nie
    W takim razie trzeba szukac nowego obiektu

Domyślnie

ładnie podoba mi się

Domyślnie

Tak jak teraz mi sie podoba. Choc osobiscie bym kadrowal troche pare krokow w lewo i troche po skosie, tak zeby umiescic "staruszka' bardziej z lewej strony i pokazac wiecej przestrzeni z prawej...choc nie wiem czy by jakies nowe przeszkadzajki sie w kadrze nie pojawily.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Całkiem fajnie jest, mnie przeszkadzajki nie wadzą zbyt mocno
    Myślę sobie natomiast, że może warto było przy kadrowaniu wprowadzić trochę więcej góry kosztem dołu (tak ze dwa cm), po to, by mieć zapas i móc delikatnie poprawić przerysowania perspektywy... No chyba, że Ci na tym efekcie zależało.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Przede wszystkim patrząc na daleki plan w zamyśle na warunki atmosferyczne, to w dobrą stronę poszedłeś z obróbką i zdjęcie dużo zyskało

Domyślnie

Mam!
    Pojedź tam jeszcze raz podczas mgły!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów