Co jakiś czas wracam w to miejsce i robię kolejne zdjęcie. Tym razem odsłona zimowa.
Jak Wam się podoba?
Szukaj
Co jakiś czas wracam w to miejsce i robię kolejne zdjęcie. Tym razem odsłona zimowa.
Jak Wam się podoba?
Pozdrawiam,
Marek Podsiadły
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz gówno wartych zdjęć.
Hmmm... gdyby (wiem - też tego nie lubię) było samo drzewo bez tych najbliższych przeszkadzajek w tle, byłoby moim zdaniem bardzo wymownie.
Podchodziłem do niego z różnych stron, ale tam dookoła jest mnóstwo przeszkadzajek, a ja nie jestem zwolennikiem stempla![]()
Pozdrawiam,
Marek Podsiadły
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz gówno wartych zdjęć.
Ja też nie
W takim razie trzeba szukac nowego obiektu![]()
ładnie podoba mi się![]()
Tak jak teraz mi sie podoba. Choc osobiscie bym kadrowal troche pare krokow w lewo i troche po skosie, tak zeby umiescic "staruszka' bardziej z lewej strony i pokazac wiecej przestrzeni z prawej...choc nie wiem czy by jakies nowe przeszkadzajki sie w kadrze nie pojawily.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Całkiem fajnie jest, mnie przeszkadzajki nie wadzą zbyt mocno![]()
Myślę sobie natomiast, że może warto było przy kadrowaniu wprowadzić trochę więcej góry kosztem dołu (tak ze dwa cm), po to, by mieć zapas i móc delikatnie poprawić przerysowania perspektywy... No chyba, że Ci na tym efekcie zależało.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Przede wszystkim patrząc na daleki plan w zamyśle na warunki atmosferyczne, to w dobrą stronę poszedłeś z obróbką i zdjęcie dużo zyskało![]()
Skontaktuj się z nami