Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Mała szara

Domyślnie

Wydaje mi się, że wszystkie zdjęcia z taką magentową dominantą. Szczególnie 2, która jako kadr najbardziej mi siępodoba. Niewykluczone, że jest ciężarna - bo to chyba teraz jedna z pór na to.
    N i L

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boguslaw Zobacz posta
    Ja pytanie poraktuje poważnie Rude to są nasze europejskie, szare to amerykańskie. Te drugie są znacznie większe i bardziej wytrwałe i dlatego się tak rozmnożyły na wyspach. Jest ich do tego stopnia dużo iż naukowcy się zastanawiają jak odratować rodzimego rudzielca, który przez szarą stał się raczej żadkością...
    Podobno wiewiórki szare są już także poza wyspami, na kontynecie europejskim... Może to być bardzo niedobre, dla rodzimych "rudych kitek".

Przemo, te wiewiórki, które widziałeś w okolicach Szklarskiej Poręby, to zwyczajne rude kitki ( Sciurus vulgaris ), tylko w ciemniejszej odmianie. W górach często się takie spotyka, wydają się niemal czarne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Wydaje mi się, że wszystkie zdjęcia z taką magentową dominantą.
    czy ja wiem? - jeszcze sie pobawie kolorkami dla zaspokojenia swojej ciekawosci

Oszczędny w słowach Awatar Przemo
    Miasto
    Konstancin-Jeziorna

Domyślnie

Dzięki Kostek
    Pozdrowienia Przemo
    D300,T11-16f2.8,N24-70,TC 1.7,SB600,SanDisk ExtremeIII i IV,Sherpa 600n,B+W MRC UV,Lowepro Sling Shot 200AW.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    Przestraszyłem się, bo widziałem na jednym filmie angielskich twórców, jak to malutki królik zagryzał ludzi Kto zna Monty Pythonów wie o czym mówię.
    A czym się różni wiewiórka europejska od afrykańskiej ?
    Kto zna Pythonów wie o czym mówię.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów