Szukaj
Nie jestem szumofobem, używam cropa i jak potrzebuje wysokiego ISO.
Tamzooka150-600, T 300 2.8 kenko TC 1,4 2,0
Widzę że zagramaniczna wiewióra nie tylko innobarwna, ale też tłusta jak świniak!
ale chyba niestrachliwa, bo ładne zbliżenia wyszły...
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Ja pytanie poraktuje poważnieRude to są nasze europejskie, szare to amerykańskie. Te drugie są znacznie większe i bardziej wytrwałe i dlatego się tak rozmnożyły na wyspach. Jest ich do tego stopnia dużo iż naukowcy się zastanawiają jak odratować rodzimego rudzielca, który przez szarą stał się raczej żadkością.
Ja za to mam inne pytanie: ciekawe jak taka wiewiórka smakuje?
Boguslaw Glegola
www.glegola.co.uk GG: 2383535
Fajne foty podobają się.W Polsce też widziałem "nierudą wiewiórkę" w okolicach Szklarskiej,było tam tego sporo prawie czarne.
Pozdrowienia Przemo
D300,T11-16f2.8,N24-70,TC 1.7,SB600,SanDisk ExtremeIII i IV,Sherpa 600n,B+W MRC UV,Lowepro Sling Shot 200AW.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Nie to, że się nie bała... jak kucnąłem, żeby zrobić dwójeczkę, to skubana zaczeła biec w moją stronę i zatrzymała sie nosem w obiektywie.
Przestraszyłem się, bo widziałem na jednym filmie angielskich twórców, jak to malutki królik zagryzał ludziKto zna Monty Pythonów wie o czym mówię.
Dzięki za wytłumaczenie, dlaczego te wiewiórki nie są rude. Nie wiedziałem tego.
Nie, to wszystko nieprawda.
Rude są polskim towarem regionalnym, dlatego od naszego wejścia do Unii mogą występować tylko w Polsce.
Chcesz focić rude, to wracaj do kraju.
BTW, 1 rewelacyjna (tak mi się kojarzy: "Rzuć mi orzeszka! No rzuć!")
Dużo sprzętu, mało czasu
ale spasiona, takiej jeszcze nie widzialemFajne ujecia
![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Fajan ruda
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami