Szukaj
Mz jest ładnie, czysto i sterylnie. Oswietlenie opanowane, technika też.
Ale poza 1-ką reszta kadrów dość szkolna, sztampowa i nudna.
1-ka fajna, radosna, coś sie na niej dzieje.
W 1-ce, ale tez i w reszcie zdjec najwiekszym problemem są ciemne i małe oczy.
I'm not always right, but I'm never wrong...
A mi się cały set podoba... może dlatego że modelka ładna
![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
ładnie, a najbardziej 5-ka, bo nawiązała ze mną kontakt i zwracałbym się do Modelki - Julio
D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII
ładnie. Dla mnie 2 najlepsza ale nie wiem czemu![]()
na 2 wygląda grubo, a 4 mówi, że niesłusznie
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
No właśnie gdzie tam grubo bo ja nie widzę , chyba że czapa
http://marekbielecki.pl/
D610 , N 28 1.8, N 50 1.8 , N 85 1.8, T 16-28 2.8
Widząc oba wątki o Julii można odnieść wrażenie, że zarówno Fotograf jak i Modelka są zaprawieni w boju, i do osiągnięcia ciekawych wyników wcale nie potrzebują jednocyfrowego korpusu ani szkła wartości małego samochodu. A to jest pozytywne
Dużo mi się podoba, ale jest też parę drobiazgów które mi się nie podobają:
1 - na tak: ciekawy i radosny kadr; wystemplowałbym jednak nitkę śliny wiszącą przy zębie,
2 - na nie: ładnie wpasowane w tło, ale szeroka czapa i niezbyt korzystna poza rąk nadają modelce zwalistego, niemalże "niedźwiedziego" wyglądu; sylwetka i ubiór zbyt zdominowały twarz,
3 - na tak: niby nic takiego, ale ładnie oczy, usta, włosy,
4 - na nie: zgrabne biodra modelki i podkreślający to pas, niestety, znów ta ogromna czapa, a bluzka zbyt luźno wisząca pod pachami; poza górnej części ciała jakby zbyt atletyczna, a kto lubi silne kobiety?
5 - na tak: nazwałbym je kobietą-klepsydrą albo kobietą-kielichem - odkryte ramię, zarys piersi i włosy ładnie wieńczą smukłą kibić, a skopiowaniem tego jest osadzona na ukrytej szyi zaakcentowana przez usta i wyraźne oczy podobna bryła twarzy; tak się wpatrzyłem, że nawet nie zauważyłem, że czarno-białe![]()
Skontaktuj się z nami