Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: offroad

Domyślnie offroad

Jakby to powiedzieć... zwykle nie biorę na przejażdżki aparatu, zwykle nie fotografuję przyrody/krajobrazu, zwykle też nie prezentuję takich zdjęć w sieci... ale właśnie, czasami trzeba zrobić wyjątek i poddać się Waszej surowej ocenie. Co myślicie o tych klatkach, popełnionych przez totalnego laika w tym temacie?

01.

02.

03.

04.

05.

Domyślnie

Moim faworytem 3-ka

Domyślnie

Wszystkie fajne - bo każdy kadr jest inny.. Kierunek obróbki został bardzo dobrze dobrany do nastroju i (braku) światła....
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Dzięki za komentarze! Za dużego odzewu nie ma, ale to normalne dla 'świerzaków' w dziale, nie mniej jednak chyba częściej zacznę zabierać ze sobą aparat

Domyślnie

Mi sie podoba, obróbka w tą strone ale chyba trocche mgły tez bylo Dla mnie 3 najlepsza

Domyślnie

dzięki, obróbka w sumie dość znikoma, RAW skonwertowany do BW, dodany szum, pomniejszone, wyostrzone i to wszystko, a mgła oczywiście naturalna

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Ja też jestem tu nowy. I z uwagi na fakt, że lubię prostotę i klasykę, dlatego jak dla mnie najlepsze to:
    1. Za prostotę i punkt ostrości
    5. Za prostotę i piękny szum.
    D700 + szkiełka + światło (najlepiej zastane)

Uprawnienia umieszczania postów