Szukaj
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Ładnie zbudowany kadr, fajne plany szkoda tylko jak sam mówisz braku światła, ale generalnie fotografia mi się podoba. Wrażenie jest jeszcze, że 'leci' na prawo ale to chyba tylko złudzenie.
Niby nie ma światła, a jest świetnie. Bardzo mi się podoba.
Bardzo fajny kadr i podobają mi się kolory (mimo że bez słońca)- mnie się niestety nie powiodły łowy na szron
No i pogoda w weekend była paskudna - żeby choć odrobina światełka...
PS. Też mam wrażenie, że leci w prawo, a sam uciąłbym trochę góry i prawej![]()
Artur to jak ma być szczerze, to niestety, szron będzie piękny tylko ze słoneczkiem, a niestety to jest podstawowy mankament tej fotografii - brak słońca. Ja Cię rozumiem, widziałeś te bialutkie drzewa i szlag Cię trafiał, że nie można tego pokazać w całej okazałości - musiałeśProszę o opinie![]()
... i ja się wcale Tobie nie dziwię
![]()
No i jest git. Estetycznie i przyjemnie - podoba się
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Bardzo ladnie wyszło .
Teraz to już nie jestem pewien czy jest prosto, taka perspektywasłonko do tego szronu dało by niezły efekt, ale cóż może następnym razem
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Słonko sprawiłoby kolejny plastikowy obrazek.
Tymaczasem mamy bardzo ładny, dyskretny, mroźny pejzaż, który niczego nie udaje.
Jedyna czego trochę mi tu brakuje to zdecydowania w kadrowaniu. Skoro zdecydowałeś się na formułę 50/50 w pionie, to drzewko moim zdaniem powinno ten zamiar podkreślać w poziomie. Teraz wprowadza zamieszanie. Ratunkiem w tym przypadku byłoby może kadrowanie do kwadratu?
Skontaktuj się z nami