Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Moje drzewko....

..... w zimowej szacie zdjęcie zrobione w dzisiejsze popołudnie Do wyjścia w teren, mimo braku ciekawego oświetlenia zachęcił mnie szron na drzewach miejsce znane z moich wcześniejszych prezentacji. Dziś wyglądało tak. Proszę o opinie

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Ładnie zbudowany kadr, fajne plany szkoda tylko jak sam mówisz braku światła, ale generalnie fotografia mi się podoba. Wrażenie jest jeszcze, że 'leci' na prawo ale to chyba tylko złudzenie.

Domyślnie

Niby nie ma światła, a jest świetnie. Bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Bardzo fajny kadr i podobają mi się kolory (mimo że bez słońca) - mnie się niestety nie powiodły łowy na szron No i pogoda w weekend była paskudna - żeby choć odrobina światełka...
    PS. Też mam wrażenie, że leci w prawo, a sam uciąłbym trochę góry i prawej

Domyślnie

no i swietnie to wyglada !
    brawo

Domyślnie

Proszę o opinie
    Artur to jak ma być szczerze, to niestety, szron będzie piękny tylko ze słoneczkiem, a niestety to jest podstawowy mankament tej fotografii - brak słońca. Ja Cię rozumiem, widziałeś te bialutkie drzewa i szlag Cię trafiał, że nie można tego pokazać w całej okazałości - musiałeś ... i ja się wcale Tobie nie dziwię

Domyślnie

No i jest git. Estetycznie i przyjemnie - podoba się
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Teraz to już nie jestem pewien czy jest prosto, taka perspektywa słonko do tego szronu dało by niezły efekt, ale cóż może następnym razem
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Teraz to już nie jestem pewien czy jest prosto, taka perspektywa słonko do tego szronu dało by niezły efekt, ale cóż może następnym razem
    Słonko sprawiłoby kolejny plastikowy obrazek.
    Tymaczasem mamy bardzo ładny, dyskretny, mroźny pejzaż, który niczego nie udaje.
    Jedyna czego trochę mi tu brakuje to zdecydowania w kadrowaniu. Skoro zdecydowałeś się na formułę 50/50 w pionie, to drzewko moim zdaniem powinno ten zamiar podkreślać w poziomie. Teraz wprowadza zamieszanie. Ratunkiem w tym przypadku byłoby może kadrowanie do kwadratu?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów