Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

kacperek, to nie pisz jak nie wiesz co bo ja nie lube jak ktos pisze o wszystkim innym niz to co zawarte w temacie. Mnie chodzi o konkrety uzywales powiedz nie to nie opowiadaj glupot - mowie ogolenie do wszystkich, a nie akurat do ciebie - po co opowiadac o czyms czego sie nie mialo w rekach tylko slyszalo sie od znajomego znajomego, ktory mial znajomego ktoryego znajomy mial ten obiektyw i powiedzial ze sie nie nadaje to dla mnie jest zupelnie bez sensu, a takich wypowiedzi wlasnie jest najwiecej bo wiele osob podpiera swoja opinie na zaslyszanych opiniach innych osob i takich wypowiedz nie trawie, albo innych ktore mowia, ze tak jest lepiej bo tak albo bo "nie warto sie w to pakowac". Dal mnie opinia powinna byc oparta o wlasne doswiadzczenie z danym przedmiotem - w tym wypadku obiektywem - do tego powinna miec forme taka ze wypowiadamy sie to, to i to jest ok to i tamto jest nie dobre ewentualnie, jak ktos musi cos powiedziec na temat innego szkla to niech powie dlaczego to chodz dodawanie czegos takiego jest zbedne bo pytanie w tym wypadku bylo o 105-ke, a nie o 85-ke. Ja po prostu chce zeby ludzie odpowiadali na zadane pytanie w poscie, a w prawie kazdym przypadku sprowadza sie do tego ze tresc postow ma sie nijak do tematu. Zobacz to wszystko z punktu widzenia osoby, ktora szuka czegos na ten tamat wpisuje w wyszukiwarce i otrzymuje temat, w ktorym praktycznie nie ma niczego na temat, ktory odnalazla. Nie wiem czy to jest takie trudne do zrozumienia, czy zbyt logiczne, ale tego wlasnie oczekuje bo nie prosilem o doradztwo w kwestii obektywu do portretu tylko opinij na temat obiektywu o ile sie taka ma na podstawie wlasnych doswiadczen.

Przemion
    Gość

Domyślnie

Saint ma racje - właśnie szukam info o tym obiektywie, i natrafiam na same farmazony.... (Sorry za OT, i wiem to stary temat...)

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemion Zobacz posta
    Saint ma racje - właśnie szukam info o tym obiektywie, i natrafiam na same farmazony...
    To może najpierw naucz się szukać, a potem zarzucaj forum pretensjami...

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=20969

Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów