Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Polish Freesking Open 2011 Zakopane by Rozwad

Witam,

podczas urlopu w Zakopanym trafiłem na ciekawe zawody. Niestety bardzo ograniczała mnie 50-tka... Co myślicie o tych kadrach? Jakieś wskazówki od bardziej doświadczonych "pstrykaczy" mile widziane

Zapraszam:

1.

2.

3.

i mały Bonus Na rowerze też da rade!

Pozdrawiam i czekam na wskazówki!

Domyślnie

obróbkę - kontrast, saturację i aureolkę podsumuje delikatnie - nie podoba mi się
    Co do kadrów to 1 najciekawszy (zresztą trikowo też OK), reszta zbyt centralnie i niewiele pokazuje.
    Trzeba było z profilu coś focić z fajnym kontrowym słońcem i Giewontem w tle

Domyślnie

Dzięki za wskazówki! Co do centralnych ujęć, to niestety konsekwencja robienia cropów, bo milion osób w kadrze Zresztą byłeś, to widziałeś co się działo A co do fot z profilu, to strzeliłem gafę, bo dopiero na sam koniec przeskoczyłem na drugą stronę, co było dużym błędem... no ale cóż, dzięki za podpowiedzi!

Domyślnie

No faktycznie z kontrastem pojechane, widać zwłaszcza na 1 zdjęciu (twarz). Na PFO Było sporo przestrzeni więc z 50 naprawdę miałeś pole do popisu, wystarczyło trochę pospacerować i wybadać teren Przy dobrym kadrze to nawet ludzie nie przeszkadzają, a czasem dodają wręcz uroku. Pomijając kolory to na 1 trick i tym samym kadr wyszedł najlepiej. Dla mnie ogólnie ciasno. Takie kadry oczywiście też są potrzebne, ale cała relacja nie może opierać się tylko na takich wąskich. Pzdr
    Ostatnio edytowane przez grafo ; 31-01-2011 o 18:44

Domyślnie

1 kadr najfajniejszy! Ale fotki do solidnej obróbki!
    NIKON D3, D80, N 24-70 F2.8, N 50 F1.8, N 70-300 VR, SB-800
    [email protected]

Domyślnie

Co rozumiesz przez solidną obróbkę?

Uprawnienia umieszczania postów