Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Lady Bathory

Domyślnie

Trochę płasko to wyszło... ale na plus. Zdecydowanie.

Domyślnie

a to ciekawe. Fotografia fotografii
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

modelka fajnie patrzy na dwójce.

Domyślnie

Mimo iż wolałbym "normalną" prezentację to 2 jest ekstra

Domyślnie

przyznam ze spodziewalem sie czegos ostrzejszego po tym tytule, bedzie jakas kontynuacja?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    ale na plus. Zdecydowanie.
    mógłbyś rozwinąć...
    bo pomijając subiektywny odbiór zdjęć, uważam że "jeździłeś" po dużo lepszych pracach

tak po prostu czasem sobie myślę, czy obiektywnie oceniamy, czy może zakładamy "kółka różańcowe"

p.s. pomijając, że to chyba najkrótszy twój post jaki w życiu widziałem
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Przegapiłeś mój post: "Bdb."

A dlaczego mi się podoba? Za wyraz twarzy. Za uchwycenie czegoś z wnętrza modelki. Za niezłe plastyczne światło na niej i za dwa różne ujęcia, oba dobre i uzupełniające się. A to, czy obiektywnie oceniamy? Nigdy tak się nie dzieje przecież. To może trzeci (?) wątek autora, w którym mi zdjęcia odpowiadają i jakoś do mnie mówią. Pozostałe (a było ich wiele) albo "zjechałem", albo przemilczałem. Zatem o kółku różańcowym ciężko tu mówić naprawdę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Za wyraz twarzy. Za uchwycenie czegoś z wnętrza modelki. Za niezłe plastyczne światło na niej i za dwa różne ujęcia, oba dobre i uzupełniające się.
    ...i to uwielbiam w fotografii - każdy widzi/odbiera fotografię na swój indywidualny sposób. Jednym się podoba, innym nie.
    mOSAd, zgodzę się do "uchwycenie czegoś z wnętrza modelki"....no i może "wyraz twarzy"
    natomiast plastykę światła mz "zżarła" obróbka (ale to też subiektywne).

do autora [co byśmy prywaty w jego wątku nie czynili ]:
    masz swój styl i to jest fajne. mnie nie musi się podobać, ale go szanuję i pracę przeglądam.
    natomiast te zdjęcia do mnie kompletnie nie gadają
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów