Szukaj
Trochę płasko to wyszło... ale na plus. Zdecydowanie.
a to ciekawe. Fotografia fotografii![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
oba bardzo fajne ale 2ka ma to coś
[] WWW
przyznam ze spodziewalem sie czegos ostrzejszego po tym tytule, bedzie jakas kontynuacja?![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Przegapiłeś mój post: "Bdb."
A dlaczego mi się podoba? Za wyraz twarzy. Za uchwycenie czegoś z wnętrza modelki. Za niezłe plastyczne światło na niej i za dwa różne ujęcia, oba dobre i uzupełniające się. A to, czy obiektywnie oceniamy? Nigdy tak się nie dzieje przecież. To może trzeci (?) wątek autora, w którym mi zdjęcia odpowiadają i jakoś do mnie mówią. Pozostałe (a było ich wiele) albo "zjechałem", albo przemilczałem. Zatem o kółku różańcowym ciężko tu mówić naprawdę.![]()
...i to uwielbiam w fotografii - każdy widzi/odbiera fotografię na swój indywidualny sposób. Jednym się podoba, innym nie.
mOSAd, zgodzę się do "uchwycenie czegoś z wnętrza modelki"....no i może "wyraz twarzy"
natomiast plastykę światła mz "zżarła" obróbka (ale to też subiektywne).
do autora [co byśmy prywaty w jego wątku nie czynili]:
masz swój styl i to jest fajne. mnie nie musi się podobać, ale go szanuję i pracę przeglądam.
natomiast te zdjęcia do mnie kompletnie nie gadają![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Skontaktuj się z nami