Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Oaza

Domyślnie

Panie Jacku badylek panu w LD ucieka z kadru, a jak się ostatnio dowiedziałem fotografista musi panować nad każdym pikselkiem. Oczywiście żartuję . Fajna, spokojna, chłodna łączka i przyjemny pomarańcz na niebie.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

A ja Ci powiem, że piękny temat wart pokombinowania... Masz PM.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Andrzej dzięki, teraz wiem co nie zagrało

Domyślnie

Nikonozauru nie bądź taki, pokaż coś poprawił - niech się uczymy wszyscy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbass71 Zobacz posta
    Nikonozauru nie bądź taki, pokaż coś poprawił - niech się uczymy wszyscy
    Nigdy nikogo nie poprawiam, jedynie sugeruję.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

A ja jednak wolę pierwszą wersje, jest w niej więcej nastroju. Chociaż troszkę dół można by rozjaśnić.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    A ja jednak wolę pierwszą wersje, jest w niej więcej nastroju. Chociaż troszkę dół można by rozjaśnić.
    To nie jest wersja, to tylko sugestia kierunku, którą autor ocenił jako trafną.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    To nie jest wersja, to tylko sugestia kierunku, którą autor ocenił jako trafną.
    Ogólny kierunek ok Pierwszy wpis zrobiłem, gdy oglądałem zdjęcie nie na moim komputerze, teraz widzę dokładnie u siebie i tak się zastanawiam Andrzejku czy nie za biało to wyszło, jak na ostatnie promienie zachodzącego słońca...W każdym razie jutro usiądę jeszcze raz do obróbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Ogólny kierunek ok Pierwszy wpis zrobiłem, gdy oglądałem zdjęcie nie na moim komputerze, teraz widzę dokładnie u siebie i tak się zastanawiam Andrzejku czy nie za biało to wyszło, jak na ostatnie promienie zachodzącego słońca...W każdym razie jutro usiądę jeszcze raz do obróbki
    Możliwe, że za biało, w każdym razie na Twojej fotce jest zdecydowanie za ciemno, rzekłbym nawet buro. Rozwiązaniem będzie ponowne podejście do foty. Mam nadzieję, że się pochwalisz wynikami.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów