Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: F@k off :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonArturo Zobacz posta
    jak na zawodowca - słaba obróbka
    a logo - bez komentarza
    Czy ja cos mowilem ze jestem zawodowcem? Nie przypominam sobie Po prostu robie to co lubie.
    A logo? Przeszkadza bo jest? Nie rozumiem do konca twojej wypowiedzi, jak możesz to rozwiń swoją myśl.

Koncepcja taka była od początku że ma być brutalnie To jak dla was te kadry są brutalne to już nie chce myśleć co o pozostałych z tej sesji byście powiedzieli i nie wiem jak je bedzie można nazwać ;P A co do obróbki to od poczatku taki był taki zamiar wykonania jej w sposób tz. jak ktoś powiedział ni pies ni wydra. Generalnie efekt miał być zbliżony do efektu Deva Hill'a.
    Z całym szacunkiem dla wszystkich, ale znudziło mi sie już robienie fotografii których jest w sieci pełno tz. pozy modelek/modeli książkowe i powyginane jak klucz wiolinowy itp. Ktoś pisał że modelka ma mine obrażonej ... Nie wyobrażam sobie aby na tych kadrach modelka miałaby sie uśmiechać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mario__M Zobacz posta
    Czy ja cos mowilem ze jestem zawodowcem? Nie przypominam sobie Po prostu robie to co lubie.
    A logo? Przeszkadza bo jest? Nie rozumiem do konca twojej wypowiedzi, jak możesz to rozwiń swoją myśl.

Koncepcja taka była od początku że ma być brutalnie To jak dla was te kadry są brutalne to już nie chce myśleć co o pozostałych z tej sesji byście powiedzieli i nie wiem jak je bedzie można nazwać ;P A co do obróbki to od poczatku taki był taki zamiar wykonania jej w sposób tz. jak ktoś powiedział ni pies ni wydra. Generalnie efekt miał być zbliżony do efektu Deva Hill'a.
    Z całym szacunkiem dla wszystkich, ale znudziło mi sie już robienie fotografii których jest w sieci pełno tz. pozy modelek/modeli książkowe i powyginane jak klucz wiolinowy itp. Ktoś pisał że modelka ma mine obrażonej ... Nie wyobrażam sobie aby na tych kadrach modelka miałaby sie uśmiechać
    Koledze chodziło chyba o wielkość logo.
    Obejrzałem twoją stronkę i jest tam parę ciekawych fotografii, które mi się podobają.
    Te wstawione na forum,może niekoniecznie.

Musisz przywyknąć,że wstawione foty szczególnie przez nowych użytkowników są jechane po całości hehe)
    Chyba,że robisz widoczki,ptaszki,zwierzątka,to może wkupisz się w łaski oceniających)
    P.S Zaraz mi sie dostanie hehe.
    Mam smoka i nie zawaham się go użyć

Domyślnie

oprócz, wg mnie fatalnej, no może nie trafionej obróbki, drażni ucięta noga na dwójce...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mario__M Zobacz posta
    na stronie(jak widzę w przebudowie) przeczytałem - że zajmujesz się fotografią profesjonalnie, zgadza się?
    Masz prawo robić co lubisz
    tak jak ja mam prawo powiedzieć co się podoba, a co nie
    ad logo- zbyt duże, nie pomaga w odbiorze zdjęcia. A wzór całkiem OK

jak wyżej - na stronie masz kilka ciekawych fotografii
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

tragiczna obróbka...jak dla mnie strasznie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów