Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Leśne bagienko

Domyślnie Leśne bagienko

1

By jarek222 at 2011-01-29

Domyślnie

Nie odnosisz wrażenia, ze jest zdecydowanie za zimno?
    LED ZEPPELIN

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

I oto wracam ... po tygodniowym karcerze oczy jeszcze się nie przyzwyczaiły do światła, więc mam trudności z oceną fotografii, ale postaram się ...

Otóż fotografia przedstawia ciekawy klimat ... szeroka gama odcieni zieleni, piękne bagno ... Bardzo jednak przeszkadza nieostra gałąź z prawej, psuje odbiór całej kompozycji ...

Domyślnie

Andrzej ma racje, jest za zimno, ba i nawet Uboot ,ma rację bo ta gałąź rzeczywiśćie rpzeszkadza. ALe ja lubie takie dzikie kadry, wersja Andrzeja dla mnie bardzo ok.

Domyślnie

Fajne bagno ale trzeba poprawic kolor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Nie odnosisz wrażenia, ze jest zdecydowanie za zimno?
    Dzięki za modyfikację. Ciekawa wersja.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    I oto wracam ... po tygodniowym karcerze oczy jeszcze się nie przyzwyczaiły do światła, więc mam trudności z oceną fotografii, ale postaram się ...

Otóż fotografia przedstawia ciekawy klimat ... szeroka gama odcieni zieleni, piękne bagno ... Bardzo jednak przeszkadza nieostra gałąź z prawej, psuje odbiór całej kompozycji ...
    Fakt, gałąź jest nieostra.

Mi w tym miejscu podobały się kolory - dość jaskrawe niektórych roślinek. Inna rzecz, że może nie do końca zdjęcie to oddaje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Andrzej ma racje, jest za zimno, ba i nawet Uboot ,ma rację bo ta gałąź rzeczywiśćie rpzeszkadza. ALe ja lubie takie dzikie kadry, wersja Andrzeja dla mnie bardzo ok.
    Dzięki.

Może też pokusisz się o jakąś przeróbkę, żeby ocieplić zdjęcie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Totalny chaos w kadrze
    Przyroda jest dzika. A kompozycja zdjęcia nie jest jakoś szczególnie przemyślana. Las ogólnie ciężko jest fotografować. Może polecisz coś, jak zrobić dobre zdjęcie w lesie?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów