a jesli chodzi o urodziny... hmmm... jest nieco inna tradycja... ostatnio Sailorowe urodziny byly (przed warsztatami) i potem kulturalnie Sailor postawil wszystkim kolejke a nawet kilka kolejek...nie chce nic sugerowac...
Pozdrawiam
Szukaj
a jesli chodzi o urodziny... hmmm... jest nieco inna tradycja... ostatnio Sailorowe urodziny byly (przed warsztatami) i potem kulturalnie Sailor postawil wszystkim kolejke a nawet kilka kolejek...nie chce nic sugerowac...
Pozdrawiam
Niezłe hallo w dniu warsztatów.Tu sie kroi impreza.
Moze by tak na łikend do Szczecina.....
pozdrawiam Krzysiek
d80 17-55 2/8 50 1,8
NIC TU NIE MA
prawdopodobnie tak jak ostatnio - czyli 50 zl dla SUNitow i 64 zl dla niestowarzyszonych forumowiczow.
ale ceny moga byc ciutke wyzsze jesli (i tu jeszcze niewiele wiem, caly czas ustawiam plan) trzeba bedzie komus zaplacic za prelekcje lub modelom/modelkom za pozowanie.
wszystko po niedzieli, pozwolcie ze skupie sie teraz na najwazniejszych i najpilniejszych dla mnie rzeczach - jutrzejszym zaleglym egzaminem i finiszem pracy magisterskiej
pozdrawiam cieplo
Jak takie ceny to ja chyba zrezygnuje ze stowarzyszeniaZamieszczone przez supermyszka
![]()
cholera, rabnelam sie, 32 zl to za dzien dla niestowarzyszonych...
TU SA KOSZTY WARSZTATOW: SUNici 50 zl, niestowarzyszeni forumowicze 64 zl
widac, ze o czym innym mysle, ide zakuwac dalej
ZMIANA - promocja czerwcowa - oplata jednakowa dla wszystkich - 50 zl
Ja póki co bardzo wstępnie i niezobowiązująco: przyjazd w piątek wieczorem, wyjazd w niedzielę rano.
D70 | Nikkor 18-70 f/3.5-4.5G DX | Sigma 70-300 f/4-5.6 II | Nikkor 50 f/1.8 D | SB-600
Macku, zapisy beda przyjmowane do ostatecznej daty 8 czerwca, wiec jeszcze masz troszke czasu na deklaracje...
jak dobrze pojdzie, w poniedzialek zrobie osobny watek o planie warsztatow i bedzie tam miejsce na zapisy, poki co zbieram pomysly i osoby uprzejme poprowadzic wyklady/szkolenia...
tak wiec - do poniedzialku...
Skontaktuj się z nami