Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 94

Wątek: internet

Domyślnie

"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Ja jeszcze piszę programy działające pod DOSem.
    Niedawno znalazł się facet, co nie wiedział, że już II Wojna Światowa się skończyła
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Niedawno znalazł się facet, co nie wiedział, że już II Wojna Światowa się skończyła

"Jak to na grzybach czas leci!"

Domyślnie

Projekty związane z wykorzystaniem telewizji i pilota telewizora do nawigacji na stronach WWW
    nie rozwiną się w najbliższym czasie, tym samym Internet nie trafi pod strzechy.

--------------------------------
    Wypowiedzi fachowców 10 lat z haczykiem temu.
    Na Polbox-ie też miałem swoja pierwsza pocztę.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

www.astalavista.com byla najlepsza wyszukiwarka, BitchX byl najlepszym programem, Eggdrop to byl powod do dumy a "screen -r" pierwsza komenda po zalogowaniu. Dawno dawno temu.
    A teraz czasami mam dostep do 750mbit/s. I tylko kilkanascie lat minelo, ciekawe co bedzie za nastepnych 10 lat.
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta

coś pięknego niezapomniane czasy
    Forum białostockich (i nie tylko) fotografów: http://migawka.bialystok.pl/ zapraszam!
    forum fotograficzne białystok

Domyślnie

A ja pamietam do dzis swoj pierwszy program w BASICu na C64, pileczka odbijajaca sie od scianek....a raczej kursor
    Pierwszy net to ze znajomym ktory zakladal sieci na Medycznej w Poznaniu.....IRC to bylo zycie, godzinami i te pierwsze emoty
    Pierwszy w domu byl na W95 przez modem i wlasnie ten 02**** szalu dostawalem, co sie polaczyl to sie rozlaczyl i od nowa i impuls i impuls i impuls a jak przyszedl rachunek to zzielenialem i moj kolor byl duzo zimniejszy od koloru twarzy mojej matki
    Potem juz bylo SDI z TPsy i 128Kb to byla potega.....oj i pierwsze gry online na serio, Wolfenstein, SOF....oj lezka sie kreci
    Potem mialem jakies radiowe osiedlowe badziewie, obiecywali 512 w dzien a w nocy 1Mb co oczywiscie nie bylo prawda w polowie.....no a potem juz emigracje....
    Teraz mam ADSL 10Mb i w pelni mi wystarcza a jak wspominam poczatki i ten sruuuudiiuuusruuudiiiiidiiidiiiidiiii to mnie smiech ogarnia a zarazem nostalgia

Domyślnie

A propos C64.. to jedynym "programem" jaki umiałem napisać w Basic'u był:

10 PRINT "PRZEMO"
    20 GOTO 10

RUN

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-02-2011 o 10:56 Powód: pis. ("a propo")

Domyślnie

I myślę, że za lat 5-10-15 ktoś na forum napisze, że mizerne 100Mb to straszna staroć, bo właśnie się przełączył na 100Gb.
    Tylko jak to wykorzystać... dzisiaj ?
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    I myślę, że za lat 5-10-15 ktoś na forum napisze, że mizerne 100Mb to straszna staroć, bo właśnie się przełączył na 100Gb.
    Tylko jak to wykorzystać... dzisiaj ?
    zauważ że prędkość internetu jest uzależniona od prędkości dysku twardego, która obecnie dla dysku 7200 rpm wynosi ~30mb/sek a internet mało kto ma na 1mb, więc 100mb jest możliwe tylko jeżeli dyski będą szybsze chyba, że ktoś sobie kupi dysk ssd który (na chwile obecną wyciąga 300mb/s)
    Forum białostockich (i nie tylko) fotografów: http://migawka.bialystok.pl/ zapraszam!
    forum fotograficzne białystok

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów