Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie 417 - Expectation Failed (Opera)

No właśnie...
    Od kilku tygodni nie mogę pisać postów na naszym Forum, bo po kliknięciu "Wyślij" strona stoi... mieli... i po dwóch minutach wyświetla się "417 - Expectation Failed".
    Teraz nie mogę się nawet zalogowć (po co się wylogowywałem!?).
    Co ciekawe dzieje się tak tylko na Nikoniarze.pl i tylko na moim kompie stacjonarnym. Na Lapku jest okej.
    Oglądarka: Opera 11
    Antywir: NOD32 (wyłączałem go i zaporę i nic).
    System: WinXP

Na FajerzeFoksie działa, ale nienawidze tej oglądarki... Może ktoś wie co Opera mogła namieszać?

Sorki za lamerskie pytanie, ale z komputera znam tylko "fajer i eror"
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Hmm dziwna sprawa, moze sprobuj usunac cookies? Dlatego Opera jest fee, tylko lisek zadnych problemow.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bahuone Zobacz posta
    Hmm dziwna sprawa, moze sprobuj usunac cookies? Dlatego Opera jest fee, tylko lisek zadnych problemow.
    No właśnie usuwanie łakoci też nic nie daje
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Nie masz przypadkiem ustawionego jakiegoś proxy w operze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dawidek Zobacz posta
    Nie masz przypadkiem ustawionego jakiegoś proxy w operze?
    Też nie... Od tego zacząłem

Domyślnie

skibek, zacznij od najprostszych metod, czyli usuń operę, a następnie zainstaluj ponownie. Zachowaj sobie tylko swoje "ulubione" etc...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    skibek, zacznij od najprostszych metod, czyli usuń operę, a następnie zainstaluj ponownie. Zachowaj sobie tylko swoje "ulubione" etc...
    Hjehje. Wczoraj zaktualizowałem z Opera 10 do Opera 11. Myślałem, że pomoże... Lipa.
    Spróbuję ją zupełnie odinstalować i zainstalować ponownie.

Domyślnie

Skoro aktualizacja nic nie dała, to prawdopodobnie diabeł siedzi w profilu, i to jego wystarczyłoby wykasować, ale wszystkie swoje preferencje stracisz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dawidek Zobacz posta
    ale wszystkie swoje preferencje stracisz.
    Czy to znaczy, że przestanę być gejem? O nieee.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Hjehje. Wczoraj zaktualizowałem z Opera 10 do Opera 11. Myślałem, że pomoże... Lipa.
    Spróbuję ją zupełnie odinstalować i zainstalować ponownie.
    Ale usuń ręcznie wszystkie pliki, które zostaną po deinstalacji starej wersji. Nie znam Opery, nie wiem gdzie przechowuje swój profil, więc to już musisz się dowiedzieć.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów