Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Nie pomogło...
    Nie wiem już. Chyba tu się kończy moja przygoda z Nikoniarze.pl
    Sprawdzę jeszcze czy na CanonBoard też tak jest. Najwyżej tam się przepiszę
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

chrome
    eerf ylf llahs i, dog eb llahs i

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Z tego co wyczytałem kiedyś tam, problem jest na tą chwilę nie do rozwiązania. Zależy to od serwera na którym stoi forum. Nie podam ci źródła , bo nie pamiętam , albo inaczej musaiłbym poszukać - naprawde lepiej FF lub chrome - z tym, że to moje zdanie.

Domyślnie

Hmm, uzywam opery 11.01 na Ubuntu i nie mam podobnego problemu...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Uzywam Opery w najrozniejszych wersjach odkad jestem na forum i nigdy nie mialem takich numerow. Problem na pewno nie lezy w przegladarce jako takiej ani w ustawieniach serwera (no chyba, ze Twoje IP wyladowalo na jakiejs blackliscie albo co), tylko cos jest u Ciebie.

Probowales usuwac recznie katalogi z ustawieniami Opery (informacja o ich lokalizacji jest w opera:about)? Nie trzeba reinstalki robic, jak je wykasujesz, to przy nastepnym uruchomieniu Opera zalozy je na nowo z domyslnymi ustawieniami. Zbackupuj sobie tylko wszystko, co sie da, za pomoca Opera Link, zeby sie nie bawic w przywracanie.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

spróbuj może na stronie forum:
    prawoklik na stronie: Preferencje dla witryny > Sieć ustaw 'Przedstawiaj się jako FF' lub nawet 'Maskuj się jako FF'.
    No i obowiązkowo wyczyść historię:
    Menu>Ustawienia>Preferencje>Zaawansowane

Przepraszam, że tak łopatologicznie
    Ostatnio edytowane przez piotr_74 ; 30-01-2011 o 23:35

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów