Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Przyjdzie wiosna,bedzie ładna trawka wez zwierza niech poskubie troche trawy,mlacza czy koniczyny.Przede wszystkim popracuj nad kadrami bo te sa b.kiepskie,koledzy dobrze Tobie pisza a Ty sie dasasz,nie ma po co.

Pstrykac i jeszcze raz pstrykac.
    out of the body
    OM10+S28-70

Domyślnie

Tu pokazałeś… patrzcie, jakie mam fajne zwierzaki a chodzi oto żeby pokazać patrzcie, jakie fajne zdjęcia tym zwierzakom zrobiłem.
    Czyli musi być perspektywa, kadrowanie, ładne tło, ostrość, tu niema nic z tego, więc kosz.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Kosz, weź na poważnie porady powyżej, a rób focha i może kiedyś coś z tego będzie.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    xx

Domyślnie

Ale jak autor napisal, to fotki probne. Aparat dziala wiec jest git Teraz pora na robienie zdjec.

Oszczędny w słowach Awatar Brazilianpitbull
    Miasto
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie

Gdyby każdy z nas miał wrzucać "fotki próbne" z każdej nowej zabawki, to ciekaw jestem kiedy brakłoby miejsca na serwerze
    Jak będę piękny i bogaty, kupię sobie Leicę

Domyślnie

jeśli faktycznie kochasz zwierzaki to pokaż je w odpowiedni sposób. Bądź otwarty na krytykę, to ważne! Przede wszystkim uruchom mechanizm samokrytyki, to jeszcze ważniejsze! Zaprezentowane zdjęcia nie powinny ujrzeć światła dziennego, a ich docelowym miejscem powinien być "kosz"
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

wylacz piorunek, wez zwierzeta na zewnatrz (w dzien), uwazaj zeby swinki nie uciekly, bo baaardzo szybko biegaja jak sie je spusci ze smyczy... wiem z doswiadczenia

Domyślnie

chyba sie kolega nie byl gotowy na krytyke i sie zawstydzil

Domyślnie

19krzychu21, potraktowałeś zwierzaki flashem i niestety kadrowo też nie jest ciekawie. Fotografie zwierzaków to wdzięczny temat ale dość trudny. Cóż mogę poradzić, popróbuj przy innym oświetleniu. Flash daje takie efekty jak na Twoich fotach. Poza tym powiedz, czy Tobie się te zdjęcia podobają? Popatrz po tematach na forum, znajdziesz mnóstwo pięknych zdjęć z psami, kotami etc. Te nie są dobre
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów