Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: dziki krecik :D

Domyślnie dziki krecik :D

Witam na początku chciałbym się przywitać jestem nowym użytkownikiem tego forum oto moje jedno z pierwszych zdjęć nowym obiektywem 35mm f/1.8 +d5000.Zapraszam do komentowania.

Domyślnie

Nieee. To nie krecik, raczej wygląda jak miejscowy skurcz i paraliż w jednym.
    Choć konwersja do B/W zacna.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Nie obrazę się,jeżeli komentarzy będzie więcej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M&K Zobacz posta
    Nie obrazę się,jeżeli komentarzy będzie więcej
    Proszę bardzo: fatalny kadr, światło, tło. Niezrozumiały moment ani tytuł. Praca dla postronnego obserwatora (przynajmniej mnie) niezrozumiała i niewarta zużycia mechaniki aparatu.

Domyślnie

mOSAd'em się nie przejmuj widziałem świetne fotki bluzgane w podobnym stylu * ,mnie się obróbka podoba,ale zgodzę się ........dla Ciebie to osoba znajoma z rodziny może inaczej odbierasz to zdjęcie

*nothing personal

Domyślnie

Dzięki za krytyke i tez dobre słowo,tak jak napisalem ,jedno z pierwszych zdjęc robione 35tką kompletnie na spontana,następne będą lepsze .BTW odczuwam brak wąskiego kadru w portretach,jednak srubokręt w body daje mozliwosci.Pozdrawiam

Domyślnie

Hmmmm a co ma śrubokręt do 35ki bo nie czaje (po za AF)?
    D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900

Domyślnie

Brakuje mi srubokręta przy 50tce

Domyślnie

"Gupia" mina wyszła. Dla rodzicieli cenna i emocjonalna, dla postronnych tylko głupia mina. Na dodatek strzelona jak z biodra, aby nie stracić cennej chwili Do albumu rodzinnego pasuje.
    Będzie czym szantażować młodego za lat naście.
    Tutaj jest... podpis

Uprawnienia umieszczania postów