Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Wody lanie

Domyślnie Wody lanie

Dziękuję za uwagę

Domyślnie

Światła nie miałeś, ale fot podoba mi się. Głównie za sprawą ciekawego kadru i starannej obróbki.
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Tak jak napisał Bartek, szkoda, że nie było ciekawszego światła, bo kadr bardzo fajny
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

No zlota godzina to to nie jest, ale to miekkie rozproszone swiatlo pochmurnego dnia wydaje mi sie byc tutaj jak najbardziej na miejscu. Kadrowanie mi pasuje, woda rozmyta tak akurat i te skali takie...fajne, kolorki tez ok. Ogolnie to mi sie podoba. Ladna fota wyszla.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

No dziękuje panowie.
    Stary kadr to jest.Pamiętam że był to wtedy wypad po to aby sie porzadnie,samotnie zgonić po górach-taka wewmętrzna potrzeba,aparat zabrałem na wszelki wypadek.Pogoda była jak widać- na górze śnieg i mrozicho no i oczywiście zawiewało grzywę zdrowo.Jak zchodziłem spotkałem to miejsce na dłużej zatrzymały mnie oczywiście te prawie turkusowe skałki o obłych kształtach.Woda rozmyła się ładnie sama-tz.poprostu światłomierz tak pokazał,a statyw który wtedy miałem przeznaczony był najwyżej do jakiegoś kompakta więc nie był w tym jakiegoś mistrzowskiego posunięcia.
    Cieszę się jednak że się podoba pomimo niewątpliwie bardzo burego nieba-wybaczcie ale nie miałem serca już go męczyć,taki bledziutki był bidulek.Ogólnie wyjąłem wtedy aparat może kilka razy.A teraz siedzę i grzebę.
    Dzięki raz jeszcze panowie.

ps Co do złotej godziny Krzysztof,to ja się wogólę cieszę żę mogę w plener uderzyć-byle nie padało,a co dopiero złota godzina,ze światłem.Zresztą trzeba starać się by każdy materiał wyglądał dobrze-to wiele uczy równiez.

Domyślnie

Mi sie podoba , nawet bez światla.

Domyślnie

Dziękuję uprzejmie Locterze.

Domyślnie

Kadr całkiem przyjemny.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Ladnie dopieszczone, te skalki z prawej swietnie wygladaja....podoba sie, ale za ciemno jak dla mnie i tu nie chodzi o brak swiatla...

Domyślnie

Dobry kadr w mrocznym klimacie, a skałki z prawej - jak słusznie przedmówca zauważył - prezentują się elegancko i stanowią, jak dla mnie, taki dodatkowy smaczek tej dobrej pracy.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów