Szukaj
Światła nie miałeś, ale fot podoba mi się. Głównie za sprawą ciekawego kadru i starannej obróbki.
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Tak jak napisał Bartek, szkoda, że nie było ciekawszego światła, bo kadr bardzo fajny![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
No zlota godzina to to nie jest, ale to miekkie rozproszone swiatlo pochmurnego dnia wydaje mi sie byc tutaj jak najbardziej na miejscu. Kadrowanie mi pasuje, woda rozmyta tak akurat i te skali takie...fajne
, kolorki tez ok. Ogolnie to mi sie podoba. Ladna fota wyszla.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
No dziękuje panowie.
Stary kadr to jest.Pamiętam że był to wtedy wypad po to aby sie porzadnie,samotnie zgonić po górach-taka wewmętrzna potrzeba,aparat zabrałem na wszelki wypadek.Pogoda była jak widać- na górze śnieg i mrozicho no i oczywiście zawiewało grzywę zdrowo.Jak zchodziłem spotkałem to miejsce na dłużej zatrzymały mnie oczywiście te prawie turkusowe skałki o obłych kształtach.Woda rozmyła się ładnie sama-tz.poprostu światłomierz tak pokazał,a statyw który wtedy miałem przeznaczony był najwyżej do jakiegoś kompakta
więc nie był w tym jakiegoś mistrzowskiego posunięcia
.
Cieszę się jednak że się podoba pomimo niewątpliwie bardzo burego nieba-wybaczcie ale nie miałem serca już go męczyć,taki bledziutki był bidulek.Ogólnie wyjąłem wtedy aparat może kilka razy.A teraz siedzę i grzebę.
Dzięki raz jeszcze panowie.
ps Co do złotej godziny Krzysztof,to ja się wogólę cieszę żę mogę w plener uderzyć-byle nie padało,a co dopiero złota godzina,ze światłem.Zresztą trzeba starać się by każdy materiał wyglądał dobrze-to wiele uczy równiez.
Mi sie podoba , nawet bez światla.
Dziękuję uprzejmie Locterze.
Kadr całkiem przyjemny.![]()
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Ladnie dopieszczone, te skalki z prawej swietnie wygladaja....podoba sie, ale za ciemno jak dla mnie i tu nie chodzi o brak swiatla...
Nikon http://greg77.com/
Dobry kadr w mrocznym klimacie, a skałki z prawej - jak słusznie przedmówca zauważył - prezentują się elegancko i stanowią, jak dla mnie, taki dodatkowy smaczek tej dobrej pracy.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Skontaktuj się z nami