Szukaj
Leży bardziej niż modelka... Dziwne kadrowanie, mina pani, dyskusyjne oświetlnie, niekorzystna perspektywa... Album
"Biel Dziewistwa?" Czy jednak dziewictwa?![]()
Reszta uwag za moim poprzednikiem, dodałbym jeszcze że WB kompletnie nie trafiony.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Miało byc "dziewictwa", ale wyszło innaczej .WB trafiony za pierwszym razemchyba ,ze Lr kuleje ... ja tylko lekko ocieplilem ... A jaka by miała byc mina modelki?? Pytam poważnie ...
Kolory są totalnie zakłamane, bo opublikowałes to zdjecie w profilu ProPhotoRGB, zamiast sRGB.
Drugą sprawą jest sam kadr, który nie bardzo wiadomo, co ma podkreślać, Kobieta ppatrząca w góre, za obiektywem dodatkowo nie uatrakcyjnia mimiki.
Szczegółem zaś juz jest pozostawienie "ogonów" odbijających sie od tłą (czarny trójkąt, skrawki koca przy nogach)
No i w kwestii dziewictwa...moze nie jestem w tej materii fachowcem, ale kobieta wygląda jakby była w ciąży, a Najświętszej Panienki nie przypomina...
I'm not always right, but I'm never wrong...
Jeżeli chciałeś na tym zdjęciu pokazać, że kobieta jest piękna w ciąży to moim zdaniem nie bardzo to wyszło. Wygląda to na fotkę "rodzinno - albumową".
...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)
Nie rozumiem tego zdjęcia.
Kobieta z Sonnarem też może
Brrrr, źle to wygląda.
Pienza - piękne krajobrazy, architektura zgoła inna niż u nas, czarowanie klimatem... Nawróć się...
lechupe dosadnie, ale dobrze opisał "wrażenia". Dodałbym jedynie wyrażenie "wisielec".
Skontaktuj się z nami