Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: nikon D70S

agata_pn
    Gość

Domyślnie

A orietujecie sie czy w Nikonie d70s mozna widziec obraz robionego zdj prze monitor,bo jakos nie moge znalesc tego w ustawieniach

Domyślnie

niestety takiej mozliwosci w lusterkach nie ma..pomijajac ktoregos tam "olka"-ale to wyjatek potwierdzajacy regule

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez libras Zobacz posta
    Witam !
    Zamierzam założyc działalność i pstrykać zdjęcia na imprezach okolicznościowych typu wesela, chrzciny, studniówki itp. Czytając o tych wszystkich aparatach wybrałem nikon d 70s . chciałbym się upewnić co do jego wyboru i prosić o rady jaki obiektyw powinienem kupić. Wiadome jest że na takich imprezach śwaitło jest różne dlatego zdaję sobie sprawę że lampa też będzie potrzebna. Nie wiem czy SB 600 czy 800. No i na pewno duzo musze poćwiczyć i poznnać nowy aparacik zanim udam sie na taka impreze. A może proponujecie inny aparat. Bardzo prosze o podpowiedź
    Proponuję zacząć ćwiczyć na rozwodach, a nie na ślubach

Pozdrawiam

Zgryźliwa Małpa
    Fuji S3Pro || Nikkor 35/1.8G DX; 50/1.8D

agata_pn
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomK Zobacz posta
    niestety takiej mozliwosci w lusterkach nie ma..pomijajac ktoregos tam "olka"-ale to wyjatek potwierdzajacy regule
    Dziekuje za odp,wiem ze moje pytanie bylo banalne ale dopiero zaczynam w swiecie fotografii.

Domyślnie

Fotografowanie to może być fajna praca. Poświęć najpierw temu miłemu zajęciu trochę czasu. Nie zaczynaj zarobkowania od fotografii. To nieuczciwe. Może zacznij od terminowania? U kogoś kto chociaż widział z bliska lustrzankę. Zastanów się jeszcze.

Domyślnie

No niekoniecznie trzeba zaczynać jako "główny" fotograf, czy goście weselni nie mogą robić dla wprawy zdjęć? No wazne żeby później nie "zgubić" sprzetu
    Ostatnio edytowane przez MYSZ ; 17-01-2007 o 19:29 Powód: błąd
    D2H,D700, SB800, Jupiter 37A 135, PCS ARSAT H 35 F2,8, Nikkor AiS 28 F2,8, Nikkor 80-200 F2,8, Nikkor 24-70 F2,8, Nikkor 55 F1,2, Nikkor 105 2 DC, Sigma 50 F1,4.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów