No to Ci napiszę jeszcze raz, tym razem dosyć ostro:
Trochę Ci zazdroszczę tej foty!
Szukaj
No to Ci napiszę jeszcze raz, tym razem dosyć ostro:
Trochę Ci zazdroszczę tej foty!
no nie wiem, ( bez fałszywej skromności ) naprawdę jest taka dobra ? pytam poważnie bo nieraz tracę dystans do swoich zdjęć, fota podoba mi się zaraz po zrobieniu, nieraz kilka dni, lub kilkanaście godzin, a potem myślę sobie - no jest taka jak inne, mam kilka ulubionych które podobają mi się zawsze, ale z kolei te w ocenie innych są z reguły średnie - największy szacunek mam do zdjęć najmniej obrabianych, dziwne co![]()
Bardzo dobrze pokazana potęga gór
Podoba mi się to foto.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Takie inne TwojeBDB kadrowo i w konwersji BW
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
dzięki![]()
Wszystko super zgrane. I swiatlo i monumentalny widok i bardzo dobre wykorzystanie sylwetki czlowieka w kadrze do pokazania skali. Bardzo na tak.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Co tu pisać Panie Janie... Pozamiatałeś tym kadremBrawo!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Jak zawsze klasa. Muszę przejrzeć swoje fotki z Kasprowego, ale tak fajnego kadru to akurat nie mam :P
Skontaktuj się z nami