Szukaj
Prawa (Ł)Ohma
Musisz znać pierwsze prawo (Ł)Ohma: Im cięższy łom tym lżejsza śmierć.
Pamiętaj też o drugim prawie (Ł)Ohma: Ciało uderzone łomem nie ma prawa wstać.
A trzecie prawo (Ł)Ohma? Gdy ciało uderzone łomem wstanie, należy powtórzyć działanie.
Chyba, że to zombie, to wtedy ma zastosowanie poprawione trzecie prawo (Ł)Ohma: Gdy ciało uderzone łomem wstanie, należy powtórzyć działanie, tylko celuj w łeb, baranie.
Może suchar, nie pamiętam czy bywało, ale taka sytuacji dziś w tyrlandii.
Instaluję softa.
Piszą, press any key to continue.
Nie mam klawisza ANY.
Pytam się koleżanki:
- Gosia, gdzie masz ANY, bo ja u siebie nie mogę znaleźć a każą wciskać.
- Kurczę, miałam, zapodział się, czekaj zaraz odtworzę.
any key.JPG
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Czy tu można napisać coś serio? Poważnie, dostałem maila od Warrena Buffetta i mi chce przekazać 4,5 miliona USD. Co mam zrobić?
CZEŚĆ,
Nazywam się Warren Edward Buffett i jestem amerykańskim magnatem biznesowym, inwestorem i filantropem. Jestem najskuteczniejszym inwestorem na świecie. Mocno wierzę w dawanie, żyjąc. Miałem jeden pomysł, który nigdy się nie zmienił. Powinieneś wykorzystać swoje bogactwo, aby pomagać ludziom, dlatego zdecydowałem się przekazać TYLKO CZTERY MILIONY PIĘĆ TYSIĘCY DOLARÓW STANÓW ZJEDNOCZONYCH {$4 500 000,00} losowo wybranym osobom na całym świecie. Po otrzymaniu tego e-maila możesz uznać się za szczęśliwca.
Twój adres e-mail został wybrany online podczas losowego wyszukiwania.
Zanim udam się do Japonii na leczenie, skontaktuj się ze mną najszybciej, jak to możliwe, abym miał pewność, że Twój adres e-mail jest prawidłowy.
Dziękujemy za przyjęcie naszej oferty, jesteśmy naprawdę wdzięczni.
Niech cię Bóg błogosławi
Z wyrazami szacunku
Pana Warrena Edwarda Buffetta
Inwestor-miliarder
Kurcze, tylko mail jest z domeny @gmail.com to chyba nie jest prawda?
W każdym razie ten mail poprawił mi humor.![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 13-02-2024 o 18:46
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Heh. Na mail TMT przychodzi co 2-3 miechy coś takiego. Ciekawe, czy jeszcze się ktoś na to nabiera?
Ejjjjjj... nie widziałemSpecjalnie kasujesz by sie człowiek niezbuffetował za wiele
xD
Lśniące futerko, eleganckie ostre pazurki... teraz wiadomo skądxD
Dostałem życzenia
jajko.jpg
Ale to chyba życzenia dla kobiet?![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami