Close

Strona 39 z 1948 PierwszyPierwszy ... 29373839404149891395391039 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

http://neopoganstwo.republika.pl/ - dla umiejących się odnieść do tematu z dystansem
    Dla przykładu Krzyż Ankh
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Polska , ja p%&*(le

Wlasnie w TV bylo , jak to jakies mlode lebki zatrzymaly na pasach autobus , kierowca wezwal policje , wyciagneli go z autobusu i zaczeli bic.
    Nadjezdzal z przeciwka drugi autobus, kierowca zobaczyl co sie dzieje , przyszedl z pomoca koledze po fachu.

Final : kierowca, ktory udzielil pomocy dostal od burmistrza miasta nagrode a od kierownika zakladow autobusowych ... utrate premii za opoznienie autobusu ... ja p#$%^&le co za beton nie kierownik

Wogole to nie powinno byc w dziale humor ale sam juz nie wiem.

Domyślnie

Było już o gangu motocyklowym grasującym na Filipinach?

Domyślnie

Z joemonster:

jacy są rosyjscy policjanci:

Milicjant z drogówki zatrzymuje luksusowego Bentley’a za przekroczenie dopuszczalnej prędkości.
    Bentley zatrzymuje się majestatycznie, bezszelestnie opuszcza się przyciemniana szyba.
    - Inspektor Pietrow. Poproszę dokumenty.
    Z okna wysuwa się ręka z pięciotysięczno-rublowym banknotem. Inspektor zręcznym ruchem umieszcza banknot w kieszeni swojego munduru.
    Milicjant:
    - Wszystkiego najlepszego! Proszę się postarać na przyszlość nie przekraczać dopuszczalnej prędkości...
    Z okna wysuwa się ponownie ręka z banknotem.
    - I proszę uważać, bo za następnym zakrętem stoi druga ekipa...
    Kolejny banknot znika niepostrzeżenie w kieszeni munduru.
    - Pracuję tutaj we wtorki i czwartki od 8 rano do 15.00. Zapamiętałem pański numer, w te dni może Pan jeździć spokojnie, tak jak Pan lubi...
    Następne 5 tysięcy rubli znika w kieszeni milicjanta.
    - Szczęścia życzę, zdrowia Panu i rodzinie, mądrych dzieci, powodzenia w biznesie, żeby piesek zostawał championem na wystawach międzynarodowych...
    Znowu ręka w kieszeni z banknotem.
    Inspektor stoi kilka chwil z bardzo zamyśloną miną. Po chwili uśmiecha się i mówi:
    - A teraz powiem wierszyk...
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

pasuje mi to pod dowcip, choć jest na poważnie.

motto ze strony głównej ministerstwa sprawiedliwości.

"„Nie przyszedłem tu po to, by zyskiwać poklask elit, lecz by zmieniać wymiar sprawiedliwości. Moje działania reformatorskie naruszają rozmaite interesy, przyzwyczajenia, a także przywileje.”

Minister Sprawiedliwości
    Zbigniew Ziobro"

Domyślnie

Stworzył Bóg Adama i Ewę, patrzy się na nich, drapie po brodzie i mówi:
    - Wyglądacie identycznie, coś trzeba z wami zrobić. No dobra, które z was chce sikać na stojąco?
    - Ja! Ja! - krzyczy Adam.
    - OK. To ty będziesz sikał na stojąco, a ona będzie miała wielokrotny orgazm.

Późno w nocy, po dyskotece, chłopak odprowadza swoją dziewczynę pod dom. Opiera się o ścianę i mówi:
    - Słuchaj, może zrobiłabyś mi dobrze na pożegnanie?
    - No co ty się wygłupiasz, tutaj?
    - A co za problem, no dawaj.
    - Wolę nie, ktoś jeszcze zobaczy.
    - A kto zobaczy? Środek nocy jest.
    - Ktoś będzie szedł, jakiś samochód...
    - Wszyscy śpią, no dawaj, zrób to na dobranoc.
    Chłopak namawia tak dziewczynę już dłuższy czas, ona wciąż się broni, aż tu nagle otwierają się drzwi, a w nich stoi jej ojciec i młodsza siostra, w pidżamach, zaspani. Ojciec mówi:
    - Zrób mu w końcu dobrze, albo ja mu zrobię, albo twoja siostra mu zrobi, tylko niech on w końcu zdejmie tą rękę z domofonu.

Domyślnie

Stary z brodą:

Pewne małżeństwo miało kłopoty. Generalnie żona uskarżała się na całkowity brak zainteresowania ze strony męża. Ten przychodzi z pracy, siada w kuchni, żona mu podaje zupe, ten otwiera gazetę, je, czyta i na nic nie zwraca uwagi. O wieczornym seksie nie ma mowy... Zdesperowana kobieta udaje się po poradę do lekarza. Ten namawia ja na zmianę fryzury, jakaś nowa kiecka, maniciure itp. Kobieta robi jak mówi lekarz. Kolejny dzień, wyfiokowana żona otwiera wdzięcznie drzwi mężowi, uśmiecha sie zalotnie, przeczesuje kokieteryjnie włosy, ten ją mija, siada w kuchni i jak codzień: zupka i gazetka. Załamana kobieta pędzi do felczera, opowiada co i jak ten radzi: może odważniej? Niech się pokaże w jakimś peniuarku, sexy bieliźnie etc. Kolejna próba zgodnie z radą lekarza: mąż wraca, siada, zupka, gazetka... Kobieta jest u kresu wytrzymałości a awantury robić nie będzie bo przecież kocha męża pomimo wszystko. Tym razem lekarz radzi: no to może pójść na całość? "Do tego niech Pani spróbuje coś zupełnie niestandardowego, coś co może męża poruszyć?" Biedna kobieta postanawia, że dosyć tego wszystkiego. Rozbiera się do naga i zakłada maskę gazową na twarz. Mąż otwiera drzwi, mija ją bez słowa, siada w kuchni i zupka, gazeta... Tego było kobiecie za dużo. Wyrywa mężowi gazetę z rąk i krzyczy mu w twarz:
    - Chcesz powiedzieć, że nic nie zauważyłeś?!?
    Zdębiały mąż patrzy na nią i po chwili głosem pełnym oburzenia:
    - Coś ty kurva, brwi zgoliła?!

Domyślnie

troszke wyrwane z kontekstu, ale:

"Daniella you are such a great photographer! I've been watching your posts for the past year and love your work. You prove that it isnt the camera but the mine behind it. I just sold all my Nikon pro gear as I have been able to produce better images with a lightweight Canon 350 and lightweight Canon lenses. The heavy pro gear was killing my arm and back and the image quality was not that great. I picked up a 400 5.6 and love it. The rest of the $ is in my son's college account where it belongs! Once again, Nice work!"
    "czuję jak rodzi się moc"

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Domyślnie

Obróbka
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 39 z 1948 PierwszyPierwszy ... 29373839404149891395391039 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów