Przy tym "filmiku", śmiać, a właściwie cieszyć należy się w momencie, w którym dochodzimy do wniosku, że jednak świat bez narkotyków jest lepszy.![]()
Szukaj
Przy tym "filmiku", śmiać, a właściwie cieszyć należy się w momencie, w którym dochodzimy do wniosku, że jednak świat bez narkotyków jest lepszy.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Port w Świnoujściu. Przy redzie wielki prom pasażerski. Zziajany facet z wielkim plecakiem biegnie wzdłuż brzegu ile ma pary w nogach. W biegu rzuca plecak za burtę promu. Bierze rozbieg i skacze. Łapie się za burtę; po chwili, ostatkiem sił podciąga się i przełazi na pokład.
- Ufff, k***a ... - dyszy. Zdążyłem.
- Brawo, bravissimo - mówi kapitan. A nie lepiej było poczekać, aż przycumujemy?
- W nocy Kowalski wraca pijany do domu. Żona śpi. W sypialni jest zupełnie ciemno. Kowalski przez chwilę obija się o meble, aż w końcu zdenerwowany woła:
- Ty! Zocha! Zacznij narzekać, bo nie mogę znaleźć łóżka!
Siedzi dwóch kumpli przy flaszce. Piją, gadają i gdy zrobiło się wesoło jeden pyta:
-Stachu, powiedz mi po co Ci balia na ścianie?!
-A to, to jest zegarek.
-Zegarek? Przecież to kawał żelastwa a nie zegarek!
Po czym podchodzi Stachu i jeb z pięści w balię a zza ściany krzyk :
- K**wa! 3 nad ranem!
Od kiedy żołnierz może używać broni?
Od wtedy, gdy Bronia skończy 18 lat.
Jeżeli chodzi o filmik od Sławola to parę razy śmiechłem z idiotyzmu a później siadłem i płakałem bo mi komba było szkoda![]()
Śmiech synchroniczny
wklejam tutaj bo nigdzie indziej sie nie nadaje
http://skroc.pl/um_warszawa
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
W Polsce obowiązuje taki przepis, że zanim zatrudnisz obcokrajowca, musisz najpierw spróbować zatrudnić swojaka (czyt. zgłosić zapotrzebowanie w urzędzie pracy). To ogłoszenie wygląda właśnie na coś takiego, pisane pod konkretną osobę, tylko po to, żeby spełnić wymogi prawa.
* Ten post sponsorują literki N i S oraz liczba 40 *
Czarny humor dla pewnej specyficznej grupy odbiorców. Ale myślę, że tacy się tu znajdą.
Skontaktuj się z nami