Szukaj
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
to jedyny taki andriej na swiecie hehe![]()
Najlepszy i najgorszy dla modelki komentarz pod zdjęciem?
- Wow, to ty Jola?! Ale świetny makijaż - super wyglądasz! Wcale Cię nie poznałam...
Mąż do żony przy obiedzie:
- Kochanie, proponuję taką umowę: ja powiem, że to jest smaczne, a ty nigdy więcej tego nie gotuj.
Moi znajomi posiadają psa. Ponieważ są już kilka lat po ślubie są często pytani o potomstwo. Znudziło im już się odpowiadanie w racjonalny sposób więc doszli do wniosku że psa swojego będą nazywać synciem. Tyle tytułem wstępu.
Siedzimy większą grupą w knajpce i po jakimś czasie rozmowy zeszły na dzieci. Jakie to one wspaniałe, jak fantastycznie zmienia się życie kiedy przybędą na świat itd itp. W końcu padło pytanie:
- No a wy? Kiedy wy będziecie mieć dzieci?
- Ale my już mamy syncia.
- Tak? A co on po was odziedziczył?
Odpowiada on:
- Po mnie zarost.
- A po Magdzie?
- ..... po Magdzie lizanie jajek.
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Bardzo okazyjny ajfon, z bardzo dobrej jakości zdjęciami:
http://allegro.pl/iphone-5-z-lokiem-i3503807447.html
Szary, cichy człowiek.
W zimowy wieczór gajowy złapał w lesie złodzieja, który kradł ścięte drzewo.
- Co, kradniemy drzewo?
- Panie gajowy, ja tylko zbieram paszę dla królików!
- Chcesz mi wmówić draniu, że króliki jedzą drewno?
- Jeśli nie będą chciały jeść, to napalę nim w piecu...
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
FuFu X100T
Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
Moje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca
Kiedy Lech Wałęsa (zwany Bolkiem) poczuł, że będzie umierać, zebrał swoich najbliższych współpracowników i mówi:
- Słuchajcie, musicie dla mnie znaleźć jakiś dobry grób. Tylko nie byle jaki, bo ja obaliłem komunizm w Polsce! Załatwcie na Wawelu, mamy tam znajomych zakonników, kogoś się wyjmie z krypty, odmalujecie ją i będzie dobrze.
Chłopaki pojechali, załatwili, wrócili do Lecha. On jednak mówi:
- No wiecie, tak sobie myślałem przez ten czas, że właściwie to ja obaliłem komunizm w całej Europie, no i ten Wawel to za mało. Watykan będzie w sam raz, załatwcie, mamy znajomego papieża...
Chłopaki z trudem, ale załatwili. Wrócili, a Wałęsa mówi:
- Ale wiecie co, przecież dzięki mnie komunizm padł prawie na całym świecie, Watykan to za mało. Jedźcie do Jerozolimy, tam jest taki grób, on od dwóch tysięcy lat leży pusty... będzie akurat.
Chłopaki pojechali, długo ich nie było, wreszcie wracają i mówią:
- Lechu, załatwione, ale wiesz, to są Żydzi, oni chcą zrobić interes - to będzie kosztować milion dolarów...
Wałęsa podnosi się z łoża ostatkiem sił i woła:
- Co??! Milion dolarów??!! Za trzy dni leżenia??!!
Skontaktuj się z nami