Close

Strona 1558 z 1948 PierwszyPierwszy ... 558105814581508154815561557155815591560156816081658 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15 571 do 15 580 z 19480

Wątek: Humor

Domyślnie

Ale jakoś udało się to Finowi kupić - być może w Szwecji. Nie mam takich informacji. No tak - przecież nie wiemy czy to kupił Fin. Ale przesyłka była z Finlandii. Reszta bez większego znaczenia.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Akurat niedawno kolega z pracy chciał spróbować tych śledzi. Jako, że moja siostra od 10 lat mieszka w Finlandii poprosiłem ją, żeby kupiła, ale nie kupiła. Poszła nawet do jakiegoś dobrze wyposażonego marketu spożywczego w Helsinkach i nie było. Dlatego ta uwaga, bo jestem na bieżąco z tematem.
    Co ciekawe mój szwagier Fin nie ruszy kiszonej kapusty. Dla niego to zepsuta kapusta i tyle.
    Jako ciekawostkę podam, że wiele linii lotniczych zakazuje przewozu tych śledzi samolotami, nawet w luku. Panowie z filmiku mieli jakąś świeżą odmianę, bo normalnie denka puchną tak, że puszka przypomina piłkę. Linie lotnicze boją się, co by się stało jak taka puszka strzeliłaby na skutek zmniejszonego ciśnienia w samolocie.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Robert Lewandowski vs Al Bundy co ich łączy ???
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sinner Zobacz posta
    Robert Lewandowski vs Al Bundy co ich łączy ???
    Zamiast pójść do Bayernu/Manchesteru/Realu/etc, będzie pracował w obuwniczym i chwalił się do końca życia 4 przyłożeniami, ups bramkami w jednym meczu?

Domyślnie

Piwo za poprawną odpowiedź z rozwinięciem
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Nie z Finlandii, a ze Szwecji. W Finlandii ciężko kupić nawet ten specjał. Częściej spotyka się nazwę kiszone śledzie.
    Bo oni nie kupują, tylko robią. uOciec tam kiedyś regularnie jeździł i przy nim wykopywali z ziemi (o ile czegoś nie mylę teraz) takiego. Nie odważył się spróbować, a miejscowi twierdzili, że smakuje jak dobrze dojrzały camembert. Mówili też, że je się go tylko na świeżym powietrzu, wnoszenie do lokalu zabronione Oczywiście suto zakrapiali białym fińskim winem (Finlandia, czy jakoś tak )
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Nie wiedziałem, czy do cafe, czy tu. W przed cyfrowej erze też robiono dziwne zdjęcia:

http://klyker.com/44-unexplainable-p...ast-44-photos/

Edyta proponuje jeszcze dwie piosenki na długi weekend:
    - "Nie rozpala się, choć tracę oddech" i "W życiu piękne są tylko grille".
    Ostatnio edytowane przez !AGresT ; 30-04-2013 o 08:54
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?

Domyślnie

Jeśli facet zaprasza Cię do siebie na herbatę
    to znaczy, że bez alkoholu tez jesteś ładna.

Boże, chroń mnie przed debilami,
    bo rozmowa z nimi sprawia, że grzeszę pychą!

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Stare, ale zawsze poprawia mi humor:

Strona 1558 z 1948 PierwszyPierwszy ... 558105814581508154815561557155815591560156816081658 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów