Close

Strona 1321 z 1948 PierwszyPierwszy ... 321821122112711311131913201321132213231331137114211821 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13 201 do 13 210 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

To chyba tylko tutaj pasuje, cytat z tekstu o D3200, który pojawił się na wp, źródło Stuff:

"Być może sceptycznie patrzysz na wyścig o jak największe cyferki w specyfikacji technicznej sprzętu, jednak ten Nikon to nie Nokia Pure 808, telefon udający aparat, lecz sprzęt dla zawodowców. Lustrzankę D3200 wyposażono w bardzo szybki procesor EXPEED 3, zapewniający podczas fotografowania bardzo szeroki zakres ISO (100-6400)."

Komentarz może być jeden:

W pociągu jedzie dwóch gości, jeden się pyta drugiego - jakie masz IQ?
    - 140, a Ty?
    - Też 140.
    I zaczynają mówić o poezji, literaturze.
    Znów w pociągu jedzie dwóch gości.
    - Jakie masz IQ?
    - 120, a Ty?
    - Też.
    I zaczynają mówić o filmach i polityce.
    Znów pociąg, znów 2 gości.
    - Jakie masz IQ?
    - 60, a Ty?
    - Tak samo, czytałeś najnowszy Stuff?
    D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.

Domyślnie

Jakby ktoś nie wiedział, który model do niego pasuje to może na tej podstawie zdecyduje:

http://biketits.com/manufacturers/

+18 :P
    Ostatnio edytowane przez gregory_21 ; 20-04-2012 o 01:24
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Porodówka. Trzeci dzień po porodzie. Mąż najwyraźniej jeszcze pod wpływem pępkowego dzwoni do żony:
    - Córciee Cii przynieśli???
    - Przynieśli.
    - Zjaaadła cośśs??
    - Zjadła!!
    - A cooo zjadła????
    - KU*WA, BARSZCZ!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    Długie, długie, naprawdę długie lata książę na białym koniu spędził na poszukiwaniach swej księżniczki.
    Długie, długie, naprawdę długie lata czekała księżniczka na księcia na białym koniu.
    I na koniec się spotkali.
    I wreszcie wszyscy byli szczęśliwi.
    A najbardziej koń.

Domyślnie

Para narzeczonych wybrala się samochodem porozwozić zaproszenia na ślub dla najbliższej rodziny. Niestety, po drodze zdarzyl się wypadek i mlodzi zginęli na miejscu.
    Po paru dniach w niebie, oswoiwszy się nieco z sytuacją, idą do św. Piotra i proszą: "Św. Piotrze, kochamy się, mieliśmy brać ślub, ale nie zdążyliśmy i jesteśmy tutaj. Jednak pomyśleliśmy, że chcemy tego ślubu, żeby wszystko bylo w porządku, bo jesteśmy wierzący. Czy święty móglby nam pomóc zorganizować ślub kościelny?"
    Święty poskrobal się po glowie i zafrasowany stwierdza: "Dzieci kochane, bardzo chętnie, tylko skąd ja Wam w niebie księdza wytrzasnę?"
    Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie

Domyślnie

Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię: Rysiek. Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "Ku**a,ale ten Rysiek, to jednak jest za**bisty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu krateczka - kaloryfer, wysportowany, a na klacie grają mięśnie. Facet w szafie myśli: "Ku**a, ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super trendy bokserki, a tu pała aż do kolan. Facet w szafie myśli: "Orzesz ku**a, Rysiek to za**bisty buhaj!". W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się obwisły brzuch, piersi aż do pasa i cellulitis. Facet w szafie myśli: "Ja pie**ole! Ale wstyd przed Ryśkiem".

Domyślnie

Za co to ten Kain zabił Abla?
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Antek i Francek wybrali sie do fryzjera. Antek pado po drodze:
    - Ty Francek, jakbyś mi tak gwóźdź wbił do głowy, to by se fryzjer zepsuł maszynkę, wyłomoł by zęby, zrobimy to?
    - Dobrze pado Francek, bierz i wal!
    Antek wziął gwóźdź i chce wbić, ale Francek coś sie zatrząsł.
    - Co to? Strach cie oblecioł!
    - Nie, ino tak myślę, żebyś tego gwoździa nie minął, bo bych wtedy pieronie prosto w łeb dostoł!

Żona wykonuje jakieś dziwne ruchy przed lustrem.
    - Co ty tam robisz?!
    - Ćwiczę chwyty samoobrony, nigdy nie wiadomo, czy w ciemności nie napadnie mnie jakiś maniak seksualny.
    - Daj spokój, aż tak ciemno to nie bywa!

Facet spędza miłe chwile u kochanki. Nagle do domu wraca mąż. Kochanka szybko bierze worek ze śmieciami, daje stojącemu w drzwiach mężowi i mówi:
    - Kochanie, proszę wynieś śmieci.
    Kochanek w tym czasie wymknął się niepostrzeżenie i idąc w drodze do domu myśli o swojej kochance w samych superlatywach:
    - Jaka ta moja kochanka jest inteligentna, sprytna i ma refleks.
    Wchodzi do domu, a tu żona daje mu worek ze śmieciami i mówi:
    - Kochanie, proszę wynieś te śmieci.
    Facet bierze worek i mruczy do siebie pod nosem:
    - A to zołza. Cały dzień w domu siedzi i nawet śmieci nie może wynieść.

Mąż wraca późno do domu. Żona leży już w łóżku, więc mąż szybko się rozbiera i przytula się do niej. A żona:
    - Boli mnie głowa...
    - Zmówiłyście się dzisiaj, czy co?!

Spotyka się dwóch mężów:
    - Słyszłem, że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś?
    - Jeszcze nie, zamknęła się w łazience...

Mąż i żona ogladają w telewizji program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż:
    - Kochanie, to wszystko stek bzdur. Zalożę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie radosnym i smutnym jednocześnie.
    - Masz największego penisa wśród swoich kumpli.

Żona mówi do męża lekko poirytowana jego niezaradnością życiową:
    – Boże, jaka ty jesteś pierdoła, jesteś straszną pierdołą! Jesteś taką pierdołą, że w konkursie na największą pierdołę na świecie zająłbyś drugie miejsce.
    – Dlaczego drugie? – pyta mąż.
    – Bo taka jesteś pierdoła! – odpowiada żona.

Wraca koleś nawalony do domu, staje przed lustrem i bekając pyta:
    - Lustereczko, lustereczko powiedz przecie - kto ma największego ch*ja w świecie?
    - Ja! - odzywa się kwaśno małżonka.

Mąż wraca z delegacji. Cicho otwiera drzwi mieszkania. Z sypialni
    dobiega go szmer. Podchodzi na palcach, uchyla drzwi i widzi ogromnego Murzyna wiercącego się na jego żonie. Wsciekły rozejrzał się za ciężkim przedmiotem. Łapie oburącz krzesło i z calej siły uderza w goły tylek Murzyna. Ten zwraca ku niemu rozradowaną twarz krzycząc:
    - Dzięki! Wlazł!

John i Betty świeżo po ślubie wybrali się na miesiąc miodowy do Niemiec. Kiedy jechali samochodem, John położył dłoń na kolanie Betty. Betty zarumieniła się, po czym mówi do niego:
    - John, jesteśmy juz małżeństwem, możesz poruszać się dalej.
    No i minęli Niemcy i pojechali do Włoch.

Żona się do mnie nie odzywa, a wszystko dlatego, że nie otworzyłem jej drzwi od samochodu. To nie moja wina! Po prostu spanikowałem! I jak najszybciej płynąłem do powierzchni.

Test na to, kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies?
    Zamknij oboje w bagażniku, po godzinie otwórz i zobacz, kto się będzie cieszył że Cię znowu widzi.

- Wierzysz w życie po śmierci?
    - Nie, nie wierzę, a ty?
    - No, ja też nie wierzyłem, ale odkąd umarła moja żona, znowu zaczynam żyć...

Z kościoła wychodzi młoda para, której ksiądz właśnie udzielił ślubu i w tym momencie zaczyna padać deszcz.
    - Masz ci los - wola pan młody - następna przyjemność!

W klinice położniczej szczęśliwy ojciec pochylając się nad swoim nowo
    narodzonym synkiem mówi pełen zachwytu:
    - Zobacz, kochanie! Widziałaś, jakiego wielkiego ma ptaszka?
    - Ignacy, nie kombinuj, nie kombinuj! Popatrz na jego oczy, identyczne jak Twoje!
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Ciężko powiedzieć, czy to śmieszne, czy tragiczne...

http://www.youtube.com/watch?v=5yabtb5vm0g

Strona 1321 z 1948 PierwszyPierwszy ... 321821122112711311131913201321132213231331137114211821 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów