Aj, aj, aj, dlaczego Chaszelad jest zły, co złego jest w jego cena. Za drogi, ja mogę sprzedać za pół cena, to żaden problem, ale musisz kupić las, tartak i psa.
Szukaj
Aj, aj, aj, dlaczego Chaszelad jest zły, co złego jest w jego cena. Za drogi, ja mogę sprzedać za pół cena, to żaden problem, ale musisz kupić las, tartak i psa.
D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.
Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.
Z ulubionego wątkuTestosteron jest słusznie uważany za zbędny we współczesnym cywilizowanym społeczeństwie.![]()
Zgadzam się z tym, Testosteron i inne polskie komedie romantyczne są całkowicie zbędne.
D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.
Leica M9 / iPhone 4 LOL.... http://www.ebay.com/itm/New-Apple-iP...ht_1517wt_1139
A Testosteron to komedia jest? Romantyczna na dodatek? To ja chyba inny film o tym tytule widziałam.
No, ale j tu z żartem przyszłam przecież..:
Zima, Alpy, stok.
Facet rusza z góry, odbija się kijkami i jedzie na bombę. Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci, koziołkuje, w tumanie śniegu wali w drzewo...
Kijki w jedna, narty w druga, gość rozwalony, zęby wybite, krew z nosa, nogi poskręcane w dziwny sposób.
Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga górskie powietrze i mówi:
- I ch..., i tak lepiej niż w pracy!
Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie
Skontaktuj się z nami